Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της Ιερισσού!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη-Προσωρινή "ανακωχή" αποφάσισαν

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της Ιερισσού!

Στο εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες της Ιερισσού.

Μετά τα επεισόδια που έγιναν την Πέμπτη μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στο χωριό 7 άτομα προσήχθησαν από τα οποία τα 4 συνελήφθησαν ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με τους κατοίκους οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που συνελήφθησαν μπαίνουν στο στόχαστρο της αστυνομίας μετά την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας χρυσού στις Σκουριές.

Οι κάτοικοι λένε μάλιστα ότι οι κατηγορίες σε βάρος τους δεν στηρίζονται πουθενά καθώς τα βεγγαλικά που βρέθηκαν στο σπίτι του 23χρονου προέρχονται από τον πατέρα του που είναι ψαράς, ενώ τα δύο κυνηγετικά όπλα στην κατοχή του 44χρονου είναι κειμήλια κληρονομιά από τον πατέρα του.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη

Παράλληλα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκη για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Στη συνάντηση μετείχαν επιτροπές κατοίκων, ο αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας χρυσού.

Έτσι αποφασίστηκε προσωρινή «ανακωχή». Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Γιαννάκης σε ρόλο «πυροσβέστη» είχε καλέσει όλες τις πλευρές με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top