ΝΤΟΥ από παντού κάνουν σήμερα οι αγρότες!

Σε ετοιμότητα για το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

ΝΤΟΥ από παντού κάνουν σήμερα οι αγρότες!

Χωρίς τρακτέρ, αλλά αποφασισμένοι να περάσουν το μήνυμά τους στην κυβέρνηση κατέφθασαν στην Αθήνα αγρότες από όλη την Ελλάδα.

Περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη έκαναν… «απόβαση» στο Λιμάνι του Πειραιά στις έξι το πρωί και ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού τους με τους αγρότες από Θεσσαλία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Βοιωτία και Πελοπόννησο στο Σύνταγμα.

Γύρω στις 13:00 οι αγρότες θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Πλατεία Βάθη για να διαμαρτυρηθούν και να επαναλάβουν για μια ακόμα φορά τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια μάλιστα θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε - αν μας αφήσουν - να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top