Θρήνος στην Λάρισα για τους δύο φοιτητές που πέθαναν από αυτοσχέδια σόμπα

Αγωνία για άλλους τρεις - Ανείπωτη τραγωδία

Θρήνος επικρατεί στην Λάρισα από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Φιλιππούπολη, στην οδό Παπαζαχαρίου και στοίχισε την ζωή σε 2 φοιτητές. Νεκροί είναι οι Σ.Π (21 έτους) και Ν.Π (22 ετών), ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα πέντε παιδιά δεν είχαν οικονομική άνεση. Μαζεύτηκαν στο σπίτι του ενός και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κατασκεύασαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνα, για να ψήσουν.

foitites-2.jpg

Δεν κατάλαβαν πώς οι αναθυμιάσεις από αυτά που εισέπνεαν ήταν επικίνδυνες. Σωτήρια για τα τρία παιδιά που ζουν ακόμα ήταν η ανησυχία μιας φίλης τους, η οποία τους έψαχνε, δεν τους έβρισκε. Ζήτησε από την σπιτονοικοκυρά να της ανοίξει την πόρτα και μόλις αντίκρισε τους πέντε φίλους της στο πάτωμα της κόπηκαν τα πόδια.

Οι πληροφορίες για το ποιοι είναι οι νεκροί είναι ακόμα συγκεχυμένες. Το σίγουρο είναι πώς το ένα παιδί καταγόταν από την Εύβοια και το άλλο από την Κρήτη.

Οι σοροί των άτυχων νέων θα μεταφερθούν στις πατρίδες τους, ενώ στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύονται οι άλλοι τρεις.

Τραγικές εικόνες στο νοσοκομείο

foitites-3.jpg

Εν τω μεταξύ οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας ήταν δραματικές. Συγγενείς των νέων και φίλοι γέμισαν τις αίθουσες αναμονής. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα πέντε παιδιά έφυγαν έτσι άδικα.

Η μαρτυρία της σπιτονοικοκυράς

Η γυναίκα που τους νοίκιαζε το σπίτι είναι συντετριμμένη. Όπως είπε τα παιδιά δεν είχαν οικονομική άνεση και όταν τους έλεγε να της δώσουν επιπλέον χρήματα για θέρμανση, εκείνα απαντούσαν πώς δεν έχουν και… θα βάλουν από τον επόμενο μήνα.

Στο ΤΕΙ κηρύχτηκε για σήμερα ημέρα πένθους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top