Συνελήφθη γιατρός του Κολωνακίου για φακελάκι

Έπαιρνε 1.800 ευρώ και "έκοβε" αποδείξεις των 150!!!

Συνελήφθη γιατρός του Κολωνακίου για φακελάκι

Ένας 60χρονος γιατρός του Κολωνακίου συνελήφθη σήμερα για «φακελάκι»!

Μετά από καταγγελία που έγινε στην ειδική γραμμή 11012, ο γιατρός που εκτός από το ιατρείο του συνεργαζόταν και με ιδιωτικό θεραπευτήριο, συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς είχε πραγματοποιήσει εγχείρηση και είχε λάβει χρήματα από ασθενή, χωρίς όμως να εκδώσει αντίστοιχα απόδειξη για ολόκληρο το ποσό της αμοιβής του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της σχετικής καταγγελίας, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησε έλεγχο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, αλλά και σε ιατρείο που διατηρεί o συγκεκριμένος γιατρός , διενεργώντας παράλληλα διασταυρώσεις των φορολογικών στοιχείων που συλλέχτηκαν.

Όπως προέκυψε απ�� το φορολογικό έλεγχο, αλλά και την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, είχε πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν εγχειρήσεις σε δύο ασθενείς και είχε λάβει το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ για την κάθε περίπτωση, ωστόσο οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχε εκδώσει, ήταν ύψους... 150 ευρώ η καθεμία!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top