Έρευνα σε ξενοδοχείο στον Βόλο για τους καταζητούμενους της ληστείας στο Βελβεντό

Εκτιμάται ότι έμειναν εκεί δύο μέρες - Στο πόδι η Αντιτρομοκρατική

Έρευνα σε ξενοδοχείο στον Βόλο για τους καταζητούμενους της ληστείας στο Βελβεντό

Πρώτη ανάρτηση:09/02/2012 12:58

Στον Βόλο βρίσκεται από το πρωί κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις πώς εκεί έμειναν οι δράστες δύο μέρες πριν την διπλή ληστεία της 1η Φεβρουαρίου στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα πραγματοποιείται σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής, όπου εκτιμάται ότι διέμειναν για δύο μέρες συγκεκριμένα στις 30 και 31 Ιανουαρίου 5- 6 άτομα.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, τα δωμάτια νοικιάστηκαν στο όνομα Δ. Πολίτης με πλαστή ταυτότητα. Ακόμα όμως οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής αναμένεται να ρίξουν σύντομα φως στην υπόθεση.

«Νομίζαμε ότι γυριζόταν ταινία»

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του Βελβεντό Κοζάνης προσπαθούν να συνέλθουν από την διπλή ληστεία που σημειώθηκε στην περιοχή τους και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι κρυβόταν από πίσω.

Όπως λένε, μιλώντας στα «Νέα», κάποιοι νόμιζαν ότι γυριζόταν ταινία, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς!

Μάλιστα, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος πλησίασε έναν από αυτούς και τον ρώτησε! Εκείνος τον έδιωξε, αλλά ο ηλικιωμένος επέστρεψε και τον ξαναρώτησε.

«Νόμιζα ότι είχαν ντυθεί νωρίτερα για τις απόκριες. Ήταν τελικά ληστές που ευτυχώς δεν πείραξαν κανέναν. Παρέμειναν ψύχραι��οι και έλεγαν στον κόσμο να μην ανησυχεί, γιατί ήθελαν να πάρουν μόνο τα χρήματα», λέει ο ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου.

Το γεγονός ότι αυτοί οι τέσσερις νέοι άνθρωποι με τα καλάσνικοφ στα χέρια ήταν τόσο ψύχραιμοι, προκαλέσει επιπλέον τρόμο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top