Σοκ: Φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου ένας από τους συλληφθέντες της Κοζάνης!

Ήταν και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των δύο αστυνομικών!

Σοκ: Φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου ένας από τους συλληφθέντες της Κοζάνης!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας από τους συλληφθέντες της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που είχε δολοφονηθεί το μοιραίο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008 στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν επίσημα επιβεβαιωθεί, ο 20χρονος Ν.Ρ. ήταν φίλος του αδικοχαμένου Αλέξη και μάλιστα ήταν και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη των δύο αστυνομικών!

Φυσικά, αυτό δεν συνδέεται με το γεγονός της δολοφονίας του 16χρονου Γρηγορόπουλου, εποχή εξάλλου που ο συλληφθείς είχε την ίδια ηλικία με τον Αλέξη, ήταν δηλαδή μόλις 16 ετών…

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για το Βελβεντό: Οκτώ συνολικά οι δράστες τελικά

Με την Αντιτρομοκρατική να περιμένει την βαλλιστική εξέταση των όπλων και την έρευνα για τα αποτυπώματα και το DNA, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τονίζουν ότι «βλέπουν» πίσω από τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη τους Πυρήνες της Φωτιάς. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διπλοτσεκάρει εκ νέου τα βίντεο από την επίθεση στο Mall αλλά και τα γραφεία της ΝΔ αναζητώντας κάποια σύνδεση με τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα, πάντως, με την ανακοίνωση της αστυνομίας για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, οι δράστες ήταν τελικά 8 και όχι 10, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Συγκεκριμένα δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες έσπασαν με τσεκούρι την τζαμαρία της Αγροτικής και μπήκαν μέσα αρπάζοντας 175.940 ευρώ, ενώ ένας συνεργός τους βρισκόταν ακριβώς έξω από την πόρτα της τράπεζας.

Την ίδια ώρα, δύο ακόμη άτομα εισέβαλαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και άρπαξαν 4.020 ευρώ, ενώ συνεργός τους επίσης περίμενε έξω από την πόρτα.

Σε κοντινή απόσταση και στα δύο σημεία βρισκόταν άτομο με οπλισμό, ενώ οι αρχές θεωρούν ότι ένας ακόμη βρισκόταν σε αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top