Συγκλονίζει η γιαγιά του αδικοχαμένου μωρού:«Έπαθε 11 ανακοπές. Ήθελε να ζήσει»!

«Αυτή ήρθε εδώ για να μας διαλύσει», λέει για την μητέρα του βρέφους

Συγκλονίζει η γιαγιά του αδικοχαμένου μωρού:«Έπαθε 11 ανακοπές. Ήθελε να ζήσει»!

«Θλίψη, θλίψη πάνω από όλα για το μωράκι που έφυγε», αυτό λέει και ξαναλέει η γιαγιά του 34 ημερών βρέφους από τη Λέρο, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο πρόσφατα συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Η γιαγιά του μωρού, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν πραγματική γιαγιά, αφού στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι το παιδί δεν είναι του γιου της, δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια της.

«Έντεκα ανακοπές έπαθε το παιδάκι, τόσο πολύ ήθελε να ζήσει», λέει και σπαράζει στο κλάμα.

«Έλεγα στην μητέρα του μωρού να πάει στον παιδίατρο, όμως εκείνη μου έλεγε να περιμένω να γίνει 40 ημερών πρώτα… Και στο κάτω - κάτω αν δεν το πόνεσε, ας μου το έδινε εμένα, να το μεγάλωνα εγώ».

Η βαθιά θλίψη της γιαγιάς του μπέμπη δεν περιγράφεται. Τα έχει χαμένα. Προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και δεν μπορεί: «Η γυναίκα αυτή μιλούσε με τον γιο μου από το καλοκαίρι και τον Οκτώβριο ήρθε να μείνει εδώ. Δεν είχε μεγάλη εμπειρία εκείνος στις γυναίκες και δεν κατάλαβε, όταν του είπε ότι είχε καθυστέρηση. Ενώ το παιδί το περιμέναμε τον Μάιο, γέννησε τον Νοέμβριο»!

«Ήρθε για να μας διαλύσει», προσθέτει κλαίγοντας…

«Μας είχε πει ψέματα ότι είναι αστυνομικός και μόλις την Κυριακή στο νοσοκομείο αποκάλυψε στον γιο μου ότι το μωρό δεν ήταν δικό του. Εκείνος στην αρχή σοκαρίστηκε και μετά της είπε ότι θα την στηρίξει… ».

«Η κοπέλα έχει ψυχολογικά προβλήματα. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι είναι υιοθετημένη. Οι γονείς της ήξεραν ότι είναι έγκυος, αλλά δεν την στήριξαν. Έλεγαν και αυτοί ψέματα».

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση στο βίντεο από το aigaion- tv…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top