Βοήθεια για την Ελενίτσα και τα 7 μωράκια της!

Bρέθηκαν μέσα σε ένα βαθύ φρεάτιο ενός εργοταξίου

Βοήθεια για την Ελενίτσα και τα 7 μωράκια της!

Η Ελενίτσα και τα 7 νεογέννητα μωράκια της βρέθηκαν σε μια εφιαλτική περιοχή της Αθήνας, στη βιομηχανική περιοχή της Μαγούλας, έρημα, εγκατελειμένα στην τύχη τους, μέσα σε ένα βαθύ φρεάτιο ενός εργοταξίου, με μόνη φροντίδα λίγο φαγάκι από το νυχτοφύλακα της περιοχής!

Ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου απειλούσε να τα πετάξει, μάνα και κουτάβια οπότε ενεργήσαμε άμεσα προκειμένου να τα σώσουμε από βέβαιο θάνατο. Τα μεταφέραμε στον κτηνίατρο, όπου και φιλοξενούνται προς το παρόν για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στην ταλαιπωρημένη σκυλίτσα και να παρακολουθήσουμε και την υγεία των κουταβιών της.

Τα μωρά είναι περίπου 15 ημερών και σε λιγότερο απο 1 μήνα θα είναι έτοιμα για υιοθεσία. Όπως φαίνεται και απο τη μανούλα είναι ημίαιμα γκριφονάκια και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους.

Η Ελενίτσα είναι γλύκητατη, καλούλα και πάρα πολύ ήσυχη, ένα αξιαγάπητο και τρυφερό πλασματάκι, που κουνάει μονίμως την ουρίτσα της από ευγνομωσύνη!!! Αναζητούμε φιλοξενία για την οικογένεια, μία ζεστή γωνιά για τη μανούλα και τα μωρά της και φυσικά όταν τα κουταβάκια απογαλακτιστούν, μία μόνιμη οικογένεια γι αυτά αλλά και για τη μαμά τους.

Αν θέλετε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο ή να υιοθετήσετε ένα κουταβάκι επικοινωνείστε με τα τηλέφωνα 6947-824195 Νατάσα και 6944-113750 Γιώργος, email: nataszak@hotmail.com Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια μας, συμμετέχοντας στα έξοδα της πολυμελούς οικογένειας της Ελενίτσας, με κατάθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 059/296009-54 με την σημείωση «για οικογένεια Ελενίτσας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top