Πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του παγίδευαν άνδρες με "ροζ" ραντεβού

"Έβγαζαν" εκατοντάδες χιλιάδες από αυτήν την κομπίνα

Πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του παγίδευαν άνδρες με "ροζ" ραντεβού

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μέλη κυκλώματος που δρούσαν στην Κρήτη και την Βόρεια Ελλάδα και παγίδευαν ευκατάστατους άνδρες με «ροζ» ραντεβού. Την κομπίνα τους την είχαν στήσει καλά αλλά όχι για πολύ.


Ο 36χρονος, πατέρας δύο παιδιών φέρεται να χρησιμοποιούσε την 32χρονη εμφανίσιμη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται και σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης,
προκειμένου να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους ευκατάστατους άνδρες, τους οποίους στη συνέχεια εκβίαζαν. Στο κόλπο φέρεται να είχε συμμετοχή και ο 44χρονος συγγενής.

Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία 37χρονου Χανιώτη, ο οποίος ανέφερε ότι δεχόταν εκβιασμούς και απειλές από την 32χρονη με την οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση. Μάλιστα είχε καταφέρει να του αποσπάσει χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση και τότε ανακάλυψαν ότι σε βάρος του ζευγαριού υπήρχε μία ακόμα δικογραφία, σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, για την εξαπάτηση ενός υποσμηνία, από τον οποίο φέρονται να είχαν αποσπάσει το ποσό των 280.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα έγγραφα οικονομικού ενδιαφέροντος (δικόγραφα, αντίγραφα τραπεζικών εμβασμάτων, συναλλαγματική κ.ά.), των οποίων η κατοχή και νομιμότητα διερευνάται.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγ��θηκαν την Τρίτη στον εισαγγελέα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top