Στις προβληματικές περιοχές του πλανήτη η... Ελλάδα!

Δείτε τι έγραψαν πάλι για μας

Στις… προβληματικές περιοχές του πλανήτη εντάσσεται η Ελλάδα, σύμφωνα με την ανασκόπηση του περιοδικού «Διπλωματικός και Διεθνής Καναδάς».

Όπως γράφει �� ρεπόρτερ του άρθρου «Τα καυτά σημεία του κόσμου» η Ελλάδα είναι μια από τις 15 χώρες που είναι προβληματικές λόγω των προκλήσεων που οφείλονται στην οικονομική κρίση.

Στο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι ασκούνται περαιτέρω πιέσεις στην Ε.Ε., με αφορμή την ελληνική κρίση, είτε προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ομοσπονδοποίησης, είτε προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης των φυγόκεντρων τάσεων, ενώ σχολιάζεται ότι η Ελλάδα και ιδιαίτερα οι πολίτες της «κατάπιαν τη μία μετά την άλλη αναξιοπρέπεια, και η καθεστηκυία πολιτική τάξη μαζί με μία ευρύτερη κουλτούρα διαφθοράς και φοροδιαφυγής, είναι, εν πολλοίς, υπεύθυνοι για την κατάσταση του ελληνικού κράτους».

Ο ρεπόρτερ, Γούλφγκανγκ Ντέπνερ, επισημαίνει ότι οι Έλληνες πολίτες, οι ��ποίοι υπέστησαν τη λιτότητα, χρειάζονται κάποιες εξηγήσεις αλλά και κατανόηση, σημειώνοντας πως αν δεν υπάρξει κατανόηση προς τον ελληνικό λαό θα ενισχυθούν πολιτικές επιλογές, οι οποίες είναι ακραίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top