Απολογείται από το πρωί ο ειδικός σύμβουλος του Ν. Καραχάλιου

Για το σκάνδαλο με τον ΕΟΤ

Με χειροπέδες σ��α χέρια ο πρώην ειδικός σύμβουλος στον ΕΟΤ πέρασε μετά τις 11 το πρωί την πόρτα των δικαστηρίων, προκειμένου να απολογηθεί στον 15ο τακτικό ανακριτική...

Μαζί με 4 ακόμη άτομα αντιμετωπίζουν, όπως σας είχαμε πει, τις κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απόπειρας απάτης και πλαστογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.

Ο πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ Νίκου Καραχάλιου αντιμετωπίζει επιπλέον και την κατηγορία της υπεξαίρεσης .

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν απολογηθεί ο επιχειρηματίας εταιρίας στο διαδίκτυο, ο 29χρονος ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρίας και ο 47χρονος υπάλληλος της μεταφορικής, αλλά και η 29χρονη υπάλληλος που προσπάθησε να εισπράξει την επιταγή των 147.000 ευρ��. Σύμφωνα με το δικηγόρο της αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο επιχειρηματίας εταιρίας στο διαδίκτυο φέρεται να ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ευνοϊκή μεταχείριση, καθώς δίνει στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top