Θεσσαλονίκη: Μαζεύουν παιχνίδια για παιδιά

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας

​​Εκδήλωση για τη συλλογή παιχνιδιών, προκειμένου να διατεθούν σε ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τις 10.00 πμ έως τις 14.00 στην πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της οδού Μητροπόλεως, η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν προσκομίζοντας παιχνίδια κάθε είδους, για παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία μπορεί να είναι καινούρια ή χρησιμοποιημένα που είναι σε καλή κατάσταση.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και θα μοιραστούν σε παιδιά που νοσηλεύονται στις Παιδογκολογικές κλινικές του Αχέπα και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε ιδρύματα όπως το Ορφανοτροφείο η Μέλισσα και ο Φάρος του Κόσμου και σε παιδιά άπορων οικογενειών μέσω των τεσσάρων Μητροπόλεων του νομού Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top