ΑΠΘ: Χρέη περίπου 1 εκ. ευρώ για τη θέρμανση!

Το πανεπιστήμιο δεσμεύτηκε να ξεχρεώσει

Μπορεί το ΑΠΘ να εξασφάλισε προσωρινά την παροχή φυ��ικού αερίου για τη θέ��μανση των εγκαταστάσεων του, ωστόσο όπως προβλέπει και ο διακανονισμός με την ΕΠΑ, το ίδρυμα μέχρι 31-12-2012 θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 975.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει τη θέρμανση του και για τη νέα χρονιά.

Όπως είπε ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ Λεωνίδας Μπακούρας, μιλώντας στο FM100, το πανεπιστήμιο δεσμεύτηκε με επιστολή του που εστάλη πριν δυο ημέρες, να πληρώσει το παραπάνω ποσό για τις παλαιότερες οφειλές του που αφορούν ακόμη και την περυσινή χρονιά.

Τη συγκεκριμένη επιστολή μάλιστα, όπως είπε ο κ.Μπακούρας, την προώθησε στο υπουργείο Παιδείας η ΕΠΑ. «Είμαστε αναγκασμένοι, αν δεν πληρωθούν αυτά τα χρήματα μέχρι τις 31-12, να διακόψουμε την παροχή από την αρχή του έτους» είπε ο κ.Μπακούρας.

Την ίδια στιγμή, σε ερώτηση για τυχόν οφειλές άλλων δημόσιων οργανισμών ή νομικών προσώπων, ο κ.Μπακούρας είπε ότι έχει γίνει διακανονισμός με τα κολυμβητήρια της πόλης αλλά και με κάποια σχολεία, προκειμένου να μην σταματήσει η παροχή και δημιουργηθούν προβλήματα με τη θέρμανση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top