H Μάρα Ζαχαρέα λίγο πριν την εκλογική βραδιά στο Star - Βackstage εικόνες

Εκλογές 2023: Τα exit polls, τα αποτελέσματα και οι σταυροί των υποψήφιων

Επί ποδός βρίσκεται το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Star για την κάλυψη λεπτό προς λεπτό της εκλογικής αναμέτρησης.  

Η βραδιά της μεγάλης γιορτής της Δημοκρατίας θα ξεκινήσει στις έξι. Στο τιμόνι της ενημέρωσης θα βρίσκεται η διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Μάρα Ζαχαρέα, η οποία συντονίζοντας τη μετάδοση των αποτελεσμάτων θα μας βάλει στο κλίμα της εκλογικής αναμέτρησης λίγο πριν από το exit poll.

Στις 18:00 ξεκινά η μεγάλη εκλογική βραδιά του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Backstage φωτρογραφίες: H Mάρα Ζαχαρέα λίγο πριν ξεκινήσει η εκλογική βραδιά του Star

Στις 18:00 ξεκινά η μεγάλη εκλογική βραδιά του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Στο τιμόνι της ενημέρωσης για τη μεγάλη εκλογική βραδιά η διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Μάρα Ζαχαρέα

Μαζί της στον σχολιασμό και την παρουσίαση ο Γιώργος Ευγενίδης με κορυφαίους καλεσμένους από κάθε χώρο. Δημοσιογράφους, καλιττέχνες και φυσικά πολιτικούς, εκπροσώπους όλων των κομμάτων.

H μεγάλη εκλογική βραδιά του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Εκλογές στο Star σημαίνει ότι οι τηλεθεατές θα δουν αυτό που τους ενδιαφέρει με τον τρόπο που τους ενδιαφέρει. Τι σημαίνουν οι εκλογές και τα αποτελέσματά τους στις ζωές των πολιτών. 

Κι όλα αυτά με ταχύτητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα. 

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις επτά το βράδυ, ο διευθυντής ερευνών της GPO Αντώνης Παπαργύρης θα παρουσιάσει το πανελλαδικό exit poll. 

Στην πρώτη γραμμή της μάχης θα βρίσκεται σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του Star, από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη.

Όπως έχουν υποσχεθεί η Singular Logic και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τα αποτελέσματα φέτος θα μεταδίδονται σε χρόνο ρεκόρ σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι δημοσιογράφοι του Star θα καταγράφουν λεπτό προς λεπτό τον σφυγμό της κάλπης και τις αντιδράσεις όλων των πλευρών, αναλύοντας το πολιτικό σκηνικό, όπως θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα, ενώ η βραδιά υπόσχεται να είναι θεαματική χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τρισδιάστατα γραφικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top