44ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Το σκληρό πρόσωπο των αγώνων

Η εγκατάλειψη μετά από έξοδο

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Το σκληρό πρόσωπο των αγώνων

Tο 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ έδειξε το σκληρό χαρακτήρα του στο πλήρωμα της On Sale Rally Team, με τους Σωκράτη Τσολακίδη – Γιώργο Πολυζώη να εγκαταλείπουν τον αγώνα μετά από έξοδο με το Skoda Fabia Rally2 evo.

Η On Sale Rally Team βρέθηκε στον Πύργο έχοντας ξεκάθαρο στόχο να υπερασπιστεί την πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη που πέτυχε στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας πριν μερικές εβδομάδες. Οι εκατοντάδες θεατές που κυριολεκτικά κατέκλυσαν τις τρείς ειδικές διαδρομές του αγώνα («Φολόη», «Γραίκας», «Αλφειούσα»), έδωσαν έξτρα κίνητρο στο πλήρωμα της ομάδας μας, το οποίο προσπάθησε με τη σειρά του να ανταποδώσει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Οι Σωκράτης Τσολακίδης - Γιώργος Πολυζώης ξεκίνησαν τον αγώνα έχοντας πολύ καλό ρυθμό στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες του Skoda Fabia Rally2 evo. Ωστόσο το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ επεφύλαξε μία άσχημη έκπληξη στο πλήρωμα της On Sale Rally Team λίγο αργότερα.

Στην 3η ειδική διαδρομή «Αλφειούσα 1», οι Σωκράτης Τσολακίδης - Γιώργος Πολυζώης είχαν μία έξοδο η οποία τους έθεσε εκτός αγώνα καθώς το Skoda Fabia Rally2 evo δεν ήταν δυνατό να φτάσει στο service park ώστε να επισκευαστεί από τους μηχανικούς της ομάδας.

Νικητές στο 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ αναδείχθηκαν οι Πέτρος Παντελή – Λάος Πάμπος με Renault Clio Rally3. Η συνέχεια για την On Sale Rally Team θα δοθεί στην Κρήτη όπου στις 25-26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top