Η τιμή του νέου Kymco Downtown GT 350i 

Ανανέωση με ουσία  

Η τιμή του νέου Kymco Downtown GT 350i 

H Kymco ανανεώνει το λαοφιλές Downtown 350 και του προσδίδει αφενός χαρακτηριστικά μεγαλύτερης πολυτέλειας και αφετέρου τη δυναμική ενός πραγματικού GT μοντέλου.O υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας των 321cc και 29Hp ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC και αυτό μεταφράζεται σε μειωμένο βάρος, κατανάλωση και κραδασμούς, αθόρυβη λειτουργία, αυξημένη ιπποδύναμη, χαμηλό κόστος συντήρησης και μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση. 


Στα φρένα έχουν επιλεγεί δύο ευμεγέθη υδραυλικά δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, με το τελευταίας γενιάς δικάναλο σύστημα ABS 9.1 της Bosch και το στάνταρ σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) να προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας στην οδήγηση. Οι τροχοί έχουν μεγαλώσει σε διάμετρο (15” μπροστά, 14” πίσω) και πλέον προσφέρουν οδική συμπεριφορά και ασφάλεια στα πρότυπα μιας μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού.


Η τιμή αγοράς του νέου GT 350i διαμορφώθηκε στα 5.495€ και το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς: Golden Grey, Petrol Blue και Abyss Black Matt. Kαλύπτεται από εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top