Σε ποια έκθεση θα δούμε το μέλλον της BMW

Τα νέα μοντέλa σε πρώτο πλάνο

Σε ποια έκθεση θα δούμε το μέλλον της BMW

Με την έκθεση "FUTURE OF JOY", το BMW Group Design δίνει το παρών στο Salone del Mobile 2024 στο Μιλάνο. Κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι η Neue Klasse και η σημασία της για τη στρατηγική σχεδιασμού της μάρκας BMW. Το "FUTURE OF JOY" by BMW Design παρουσιάζει περιβάλλοντα εργασίας στα οποία οι σχεδιαστές της BMW αναπτύσσουν πρωτοποριακές λύσεις για την ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική κινητικότητα του αύριο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα ενημερωθούν για τη νέα στρατηγική σχεδιασμού και τη διαδικασία ανάπτυξης των δύο οχημάτων Vision και θα μπορούν να δουν, να ακούσουν, να αισθανθούν, να γευτούν, ακόμα και να μυρίσουν την Neue Klasse.

Exhibition FUTURE OF JOY by BMW Design

Μεταβαίνοντας στο εσωτερικό της έκθεσης "FUTURE OF JOY" by BMW Design, ο επισκέπτης εισέρχεται σε έναν πιο ζεστό κόσμο χρωμάτων με κίτρινους και πορτοκαλί τόνους. Εξερευνώντας τους διαφορετικούς τομείς σχεδίασης, όπως το εσωτερικό και το εξωτερικό, η σχεδίαση χρωμάτων και επενδύσεων, καθώς και ο σχεδιασμός διεπαφής χρήστη και ήχου, ανακαλύπτει πώς οι μέχρι πρότινος ανεξάρτητες κατηγορίες συγχωνεύονται μεταξύ τους και μαζί δημιουργούν μια ολιστική εμπειρία για τον χρήστη.

Exhibition FUTURE OF JOY by BMW Design

Ένα φωτιστικό σόου παίζει με τις χρωματικές φιλοσοφίες των δύο οχημάτων: κίτρινο για την BMW Vision Neue Klasse και πορτοκαλί για την BMW Vision Neue Klasse X. Η ματ ασημί οροφή της αίθουσας δημιουργεί μια αίσθηση ατελείωτου χώρου ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας. Βιώσιμα δείγματα χρωμάτων και υλικών, έργα τέχνης από τη διαδικασία εργασιών και σχεδίασης και παρουσιάσεις πολυμέσων των BMW Vision Neue Klasse και BMW Vision Neue Klasse X επιτρέπουν στο κοινό να βυθιστεί στην αίσθηση της ‘θετικής ελαφρότητας’ της Neue Klasse.

Το "FUTURE OF JOY" by BMW Design θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Salone del Mobile από 16 έως 21 Απριλίου 2024 και ώρες 10 π.μ. - 7 μ.μ. στο House of BMW στη Via Monte Napoleone 12 στο Μιλάνο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top