Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στο σπίτι της

Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στην έδρα της για το Tokyo E-Prix

Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στο σπίτι της

Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στο «σπίτι» της για το πρώτο Tokyo E-Prix, με την αγωνιστική δράση να λαμβάνει χώρα στους δρόμους του Τόκιο, λιγότερο από μία ώρα μακριά από την παγκόσμια κεντρική έδρα της εταιρείας.

Η διοργάνωση σηματοδοτεί τον Γύρο 5 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E 2023/24, με την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα μετά την εξαιρετική διπλή προσπέραση του Oliver Rowland στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου στο Σάο Πάολο η οποία οδήγησε στο βάθρο τον Βρετανό. Ο Sacha
Fenestraz ήταν άτυχος αφού δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στη Βραζιλία, αλλά επιστρέφει σε οικείο περιβάλλον στο Τόκιο, έχοντας αγωνιστεί στην Ιαπωνία από το 2019 έως το 2022.

Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στο σπίτι της
Η Nissan Formula E Team θα γιορτάσει την περίσταση με αρκετές ειδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Τα δύο αυτοκίνητα Nissan e-4ORCE 04 θα φέρουν ένα μοναδικό χρώμα που θα αναδεικνύει το ιαπωνικό DNA περισσότερο από ποτέ, ενώ 3.000 υπάλληλοι, οπαδοί και καλεσμένοι της Nissan θα καθίσουν σε οκτώ κερκίδεςαποκλειστικά για την Nissan γύρω από την πίστα.

Επιπλέον, πολλά αυτοκίνητα Nissan θα βγουν στην πίστα την ημέρα του αγώνα σε μια επίδειξη διάρκειας 30 λεπτών, με το αυτοκίνητο Nissan Formula E Gen2, το πρωτότυπο Nissan LEAF Nismo RC και το νέο Nissan ARIYA Nismo όλα σε δράση.

Η Nissan Formula E Team επιστρέφει στο σπίτι της

Ο παρθενικός αγώνας της Formula E στην Ιαπωνία θα πραγματοποιηθεί σε μια αστική πίστα μήκους 2.582 χιλιομέτρων που περιβάλλει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τόκιο, κοινώς γνωστό ως Tokyo Big Sight. Με 18 στροφές, η πίστα περιλαμβάνει έναν δύσκολο πρώτο τομέα, με πολλές αργές στροφές που ακολουθούνται από τρεις μεγάλες ευθείες, ένας συνδυασμός με όλα τα στοιχεία για έναν εξαιρετικό και απαιτητικό αγώνα, με πιθανότερο προσπέρασμα στις στροφές 10, 15 και 17.

Η δράση ξεκινά την Παρασκευή 29 Μαρτίου με το Free Practice να ξεκινά στις 16:25 (UTC +9). Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί στις 10:20 πριν τον αγώνα στις 15:00.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top