BMW: Πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όλων των εποχών

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε πρώτο πλάνο

BMW: Πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όλων των εποχών

Μετά από ένα επιτυχημένο 2023, κατά το οποίο ο τομέας αυτοκινήτου κατέγραψε το υψηλότερο λειτουργικό αποτέλεσμα όλων των εποχών, το BMW Group στοχεύει να συνεχίσει την πορεία κερδοφόρας ανάπτυξης και κατά το τρέχον οικονομικό έτος. Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα ( BEV ) και τα μοντέλα της ανώτερης πολυτελούς κατηγορίας θα παραμείνουν και πάλιοι κύριοι μοχλοί ανάπτυξης το 2024 – μεταξύ των οποίων η BMW Σειρά 7, η BMW X7 και η οικογένεια μοντέλων της Rolls-Royce, με την αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre*.

BMW: Πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όλων των εποχών

Σε ολόκληρη την εταιρεία, πάνω από 560.000 ηλεκτροκίνητα οχήματα (BEV + PHEV) παραδόθηκαν ήδη σε πελάτες το 2023. Αυτό ισοδυναμεί με το 22% των συνολικών πωλήσεων του BMW Group.Το BMW Group αναμένει σημαντική διψήφια αύξηση κατά το τρέχον οικονομικό έτος. Επιπλέον, η BMW Σειρά 5, συμπεριλαμβανομένης της BMW i5, που φέτος θα διατίθεται επίσης για πρώτη φορά ως αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Touring, καθώς και τα μοντέλα της BMW M GmbH, θα έχουν τη δική τους συνεισφορά.

BMW: Πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματα όλων των εποχών

Συνολικά, το BMW Group αναμένει μικρή αύξηση των παραδόσεων αυτοκινήτων το 2024.Με την αμιγώς ηλεκτρική BMW i 5, που επίσης θα κυκλοφορήσει φέτος στην αγορά ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο Touring, και τη νέα οικογένεια MINI, το BMW Group θα περιλαμβάνει μια έκδοση BEV σε όλες σχεδόν τις κύριες κατηγορίες του. Το 2024 θα υπάρχουν περισσότερα από 15 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε όλες τις μάρκες του BMW Group στην αγορά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top