nrg: Έφερε τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στην Ελλάδα

Το incharge by nrg παρουσιάζει τον ταχυφορτιστή 360kW

Η nrg, ο κορυφαίος πάροχος ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση του Starcharge Nova 360, του ισχυρότερου ταχυφορτιστή στη χώρα. Μια επαναστατική προσθήκη στο δίκτυο incharge, που σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της nrg για καινοτομία στον κλάδο. 

nrg: Έφερε τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στην Ελλάδα

Ο Nova 360 θέτει νέα πρότυπα στις υποδομές ταχείας φόρτισης στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει μια εντυπωσιακή ισχύ 360kW. Με δυνατότητα φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος από το 20% έως το 80% της χωρητικότητάς του σε λιγότερο από 20 λεπτά, πρόκειται για έναν φορτιστή που φέρνει επανάσταση στην εμπειρία φόρτισης για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, καθιστώντας τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων πιο άνετα και εύκολα από ποτέ.    

nrg: Έφερε τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στην Ελλάδα

Ο κ. Ηλίας Πετρής, Business Operations Manager της nrg, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στο πλάνο μας, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στην αγορά της ηλεκτροκίνησης, θέτοντας σε λειτουργία τον ισχυρότερο φορτιστή στην Ελλάδα, ισχύος 360kW, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να εγκατασταθούν ακόμα 9 φορτιστές αντίστοιχης ισχύος, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του εθνικού δικτύου». 

nrg: Έφερε τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στην Ελλάδα

Τοποθετημένος στο ΣΕΑ Κορινού του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, ο Starcharge Nova 360 αποτελεί ένα σπουδαίο ορόσημο στην προσπάθεια της nrg να επεκτείνει και να ενισχύσει το δίκτυο incharge. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει, ο Nova 360 μπορεί να φορτίσει ένα αυτοκίνητο με μπαταρία ~97kW και εκπληκτική εμβέλεια έως και 500 km. Ο υπερσύγχρονος φορτιστής διατίθεται για την ταυτόχρονη φόρτιση τριών οχημάτων, με υποστήριξη πολλαπλών cables, συμπεριλαμβανομένων τόσο αερόψυκτων όσο και υδρόψυκτων επιλογών. Παράλληλα, η πρόβλεψη για έως και πέντε cables στους επόμενους ταχυφορτιστές διασφαλίζει την κλιμάκωση, ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση στο μέλλον. 

nrg: Έφερε τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στην Ελλάδα

Ως μέρος του δικτύου incharge, ο Starcharge Nova 360 εντάσσεται στο μεγαλύτερο και πιο προηγμένο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, το οποίο αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία ταχείας επαναφόρτισης σε όλη την Ελλάδα. Ένα εκτεταμένο δίκτυο στρατηγικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, με σημεία φόρτισης σε βασικούς προορισμούς, χώρους εργασίας και σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων σε όλη την επικράτεια. 

Καθώς η ηλεκτροκίνηση αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της. Με τη διάθεση του Starcharge Nova 360, η εταιρεία επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, θέτοντας νέα πρότυπα επιδόσεων στην τεχνολογία ταχείας φόρτισης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top