Πότε ξεκινά το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων

Περισσότερα από 220 χιλιόμετρα σκληρών διαδρομών

Πότε ξεκινά το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας διοργανώνει την Κυριακή 31 Μάρτη 2024 το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου.Ο αγώνας Regularity προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ με συντελεστή 1.5 και περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα απο 220 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. και περισσότερες απο 90 χρονομετρήσεις με το Ελληνικό αξιόπιστο σύστημα TrailTrack.

Διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2024 (Attica Classic Rally), η σχεδίαση του αγώνα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα σημείο που καθορίζουν έναν αγώνα regularity δηλαδή στην ακρίβεια.Ταυτόχρονα η ΟΜΑΕ έχει θεσπίσει για το Πρωτάθλημα του 2024 υψηλές προδιαγραφές που οφείλουν όλοι οι οργανωτές να ακολουθήσουν (σχετικά στην προκήρυξη 2024 ), όπως ελάχιστα χιλιόμετρα, μετρήσεις και ακρίβεια.

Οι διαδρομές της φετινής έκδοσης καλύπτουν γνωστές και άγνωστες διαδρομές της Κορινθίας (Κιάτο, Κρυονέρι, Ψάρι, Σκοτεινή, Φενεός, Μπούτσι, Μάννα, Στυμφαλία ) κλπΣτο πλευρό της οργάνωσης για μια ακόμα φορά ο Δήμος Σικυωνίων που από την πρώτη στιγμή πίστευε στον θεσμό και το στήριξε .

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top