Η Team Peugeot TotalEnergies έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής

Μια πραγματική δοκιμασία για τους ανθρώπους και για τις μηχανές,

Η Team Peugeot TotalEnergies έτοιμη για το Παγκοσμίο Πρωτάθλημα  Αντοχής

Η ομάδα Peugeot TotalEnergies πρόκειται να ξεκινήσει τη σεζόν 2024 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA στις 24-25 Φεβρουαρίου στην επίσημη περίοδο δοκιμών (Prologue), που ακολουθείται από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 2 Μαρτίου, τον Qatar 1812km στην πίστα Lusail, με δύο αυτοκίνητα PEUGEOT 9X8 προδιαγραφών 2023. 

Η Team Peugeot TotalEnergies έτοιμη για το Παγκοσμίο Πρωτάθλημα  Αντοχής

Η δεύτερη πλήρης σεζόν της ομάδας ξεκινά εν όψη μιας χρονιάς που υπόσχεται να είναι απόλυτα συναρπαστική, με υψηλής κλάσης ανταγωνισμό και έναν όγδοο γύρο να προστίθεται στο ημερολόγιο των αγώνων.  Ο στόχος για το αυτοκίνητο #93 που θα οδηγήσουν οι Mikkel Jensen – Nico Müller – Jean-Eric Vergne και το υπ’ αριθ. 94 αυτοκίνητο που θα οδηγείται από τους Paul Di Resta – Loïc Duval – Stoffel Vandoorne είναι να αντληθεί γνώση από τα διδάγματα που πήρε η ομάδα την περασμένη σεζόν για να αξιοποιήσει στο έπακρο το PEUGEOT 9X8 2023, προτού αντικατασταθεί με την έκδοση 2024 στον επόμενο γύρο στην Imola (21 Απριλίου). 

Η Team Peugeot TotalEnergies έτοιμη για το Παγκοσμίο Πρωτάθλημα  Αντοχής

Με περίπου δέκα ώρες προγραμματισμένου αγώνα στο Lusail International Circuit (μήκους 5,38 χιλιομέτρων), η αυλαία της σεζόν του 2024 του FIA WEC αναμένεται να παρουσιάσει μια σημαντική πρόκληση. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση σε επίπεδο διάρκειας αγώνα στο φετινό αγωνιστικό ημερολόγιο, η οποία ξεπερνιέται μόνο από τις 24 Ώρες του Λε Μαν. Θα είναι μια πραγματική δοκιμασία τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις μηχανές, για να μην αναφέρουμε τα ελαστικά, καθώς οι θερμές συνθήκες αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top