H Hyundai σαρώνει τα βραβεία

Ποια μοντέλα της Hyundai διαkρίθηκαν

H Hyundai σαρώνει τα βραβεία

Η Hyundai Motor Company βραβεύεται μια ακόμη φορά για την καινοτόμο σχεδίασή της, κατακτώντας έξι κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βραβεύσεων στην κατηγορία «Transportation» (Μεταφορές) και δύο στην κατηγορία «Interactive Media» (Διαδραστικά Μέσα). Αξίζει να σημειωθεί ότι το «rolling lab» N Vision 74 της Hyundai πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού. 

Η Hyundai Motor κατέκτησε τέσσερα βραβεία στην κατηγορία «Μεταφορές» με τα N Vision 74, IONIQ 6, KΟΝΑ και Grandeur (Azera). Συγκεκριμένα, το υψηλών επιδόσεων υβριδικό «rolling lab» υδρογόνου N Vision 74 πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού κατακτώντας και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία σχεδιασμού (iF, IDEA, Red Dot, GOOD DESIGN) παγκοσμίως. 

Η Hyundai πέτυχε κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS

Το N Vision 74 αποτελεί μέρος των επικοινωνιακών ενεργειών της Hyundai Motor που επιδιώκει να συνδέσει το όραμα του μέλλοντος με το τολμηρό πνεύμα του πρώτου πρωτοτύπου σπορ αυτοκινήτου της, του «Pony Coupe Concept», που αποκαλύφθηκε το 1974. 

Η Hyundai πέτυχε κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS

Το IONIQ 6 εντυπωσίασε τόσο με το κομψό εξωτερικό του όσο και με την εσωτερική του σχεδίαση, που ελαχιστοποιεί την αντίσταση στον αέρα και έτσι το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα πέτυχε τον υψηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) 0,21 μεταξύ όλων των οχημάτων της Hyundai Motor, συνδυάζοντας κορυφαία άνεση και επιδόσεις. 

Η Hyundai πέτυχε κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS

Το KΟΝΑ διαθέτει μια μοναδική εικόνα προσανατολισμένη στο μέλλον για τα ηλεκτρικά οχήματα, ενώ κληρονομεί εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία. Η seamless horizon lamp που εκτείνεται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, οι καθαρές επιφάνειες και οι έντονες γραμμές του εναρμονίζονται άριστα τονίζοντας ακόμη περισσότερο την κομψότητα του μοντέλου. 

Η Hyundai πέτυχε κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS

Το Grandeur ξεχώρισε με την καινοτόμο σχεδίασή του που ερμηνεύει εκ νέου τη σχεδιαστική κληρονομιά των προηγούμενων μοντέλων. Με φουτουριστικό εξωτερικό στυλ και εσωτερικό που μεγιστοποιεί την άνεση και την πολυτέλεια, ενσαρκώνει την εικόνα του κορυφαίου σεντάν της Hyundai Motor. 

Η Hyundai πέτυχε κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS

Η Hyundai κέρδισε επίσης βραβεία στην κατηγορία Interactive Media με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Seon», συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης Cockpit (ccNC) και τη «Hyundai Sans UI», την αποκλειστική γραμματοσειρά κινητικότητας. 

Η «Hyundai Sans UI» είναι η πρώτη αποκλειστική γραμματοσειρά της Hyundai Motor, που εφαρμόζεται στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάθε μοντέλου Hyundai που διαθέτει ccNC. Συμβάλλει στην ενίσχυση της πληρότητας του συστήματος infotainment παρέχοντας σταθερή αναγνωσιμότητα σε οποιοδήποτε εξωτερικό περιβάλλον μέσω μιας αρμονίας ομαλών καμπυλών και εκλεπτυσμένων ευθειών γραμμών. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top