Πότε έρχεται η νέα Alfa Romeo Milano

Οι τελικές δοκιμές της νέας Alfa Romeo Milano

Πότε έρχεται η νέα Alfa Romeo Milano

Η επερχόμενη Alfa Romeo Milano δέχεται αυτή την περίοδο τις τελευταίες πινελιές εξέλιξης στο θρυλικό πεδίο δοκιμών του Balocco Proving Ground, προκειμένου να είναι έτοιμη για την επίσημη αποκάλυψη που θα γίνει στις 10 Απριλίου και θα καλυφθεί από ανοιχτό σε όλους live streaming.

Το ολοκαίνουργιο B-SUV εξελίχθηκε υπό την καθοδήγηση της ίδιας ομάδας μηχανικών που ανέλαβε τα πλέον συναρπαστικά μοντέλα της σύγχρονης Alfa Romeo, ενώ τώρα είναι η σειρά των κορυφαίων δοκιμαστών να επιβεβαιώσουν την πιο σπορ οδηγική εμπειρία της κατηγορίας που είναι και ο αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Πότε έρχεται η νέα Alfa Romeo Milano
Το βάρος έπεσε στη σχεδίαση ενός εξαιρετικά άμεσου εμπρός συστήματος που θα εξασφαλίζει κοφτερή αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς και στο κορυφαίο επίπεδο πρόσφυσης. Ο Domenico Bagnasco και η ομάδα του αποτελούν την εγγύηση για τα παραπάνω, εξαργυρώνοντας την τεράστια εμπειρία που αποκόμισαν εξελίσσοντας τις σύγχρονες σπορ Alfa Romeo (4C, 8C, Giulia και Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA, 33 Stradale), οι οποίες έχουν γίνει θρύλοι της αυτοκίνησης.

Επικεφαλής του project για την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo είναι ο Stefano Cereda, ο οποίος έχει αποδείξει το ταλέντο του από την πρώτη γραμμή της εξέλιξης του υβριδικού συστήματος της Alfa Romeo Tonale PHEV Q4.

Πότε έρχεται η νέα Alfa Romeo Milano
Ο ιδιαίτερα πεπειραμένος Ιταλός μηχανικός Luigi Domenichelli ηγείται της ομάδας που συντονίζει τα υποσυστήματα που αφορούν στην απόδοση, στην αντοχή και στην άνεση, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παράμετρος πως ο σχεδιασμός της Milano έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην κορυφαία εργονομία της καμπίνας, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή όσο και εξελιγμένη διάδραση μεταξύ του χρήστη και του αυτοκινήτου.Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Απριλίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top