Η τιμή της CFMOTO 450 ΜΤ στην Ελλάδα -Πότε έρχεται

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Η τιμή της CFMOTO 450 MT στην Ελλάδα -Πότε έρχεται

Με τον δοκιμασμένο δικύλινδρο κινητήρα 449 κυβικών της CFMOTO, το 450MT έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις της adventure οδήγησης. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει τα εντυπωσιακά νούμερα των 43,4 ίππων στις 8.500 rpm και 44 Nm στις 6250 rpm, παρέχοντας στους αναβάτες, συνδυασμό ισχύος και ροπής για ένα άνετες  διαδρομές.

Οι διπλοί άξονες ισορροπίας έχουν ενσωματωθεί για να βελτιώσουν την απόκριση του γκαζιού και να μειώσουν τους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και απολαυστική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Με στροφαλοφόρο άξονα 270°, ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητήρα CFMOTO προσθέτει απολαυστική επιτάχυνση. Με βάρος μόλις 175kg χωρίς υγρά, το 450MT είναι μια ελαφριά αλλά στιβαρή επιλογή για τους λάτρεις της Adventure οδήγησης.

Η προτεινόμενη τιμή Λιανικής είναι στα 5.990 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν σε προπαραγγελία με παράδοση τον Απρίλιο 2024, εξασφαλίζοντας την απόκτηση μίας από τις μοτοσυκλέτες που έκαναν ‘θόρυβο’, με την άφιξη της την άνοιξη του 2024.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top