Το νέο μονοθέσιο DS E-TENSE FE23 είναι...χρυσό

Δείχνει το μέλλον της μάρκας

Το νέο μονοθέσιο DS E-TENSE FE23

Με νέα εμφάνιση, στόχος του εντυπωσιακού μονοθέσιου της αμιγώς ηλεκτροκίνητης σειράς είναι να ενισχύσει  τη λάμψη και την κομψότητα του, ενώ επιδιώκει να γίνει περισσότερο ορατό,  αντιστρέφοντας τα χαρακτηριστικά χρυσά και μαύρα χρώματα που το διακρίνουν. Ως αποτέλεσμα, φέτος το DS E-TENSE FE23 είναι «ντυμένο» με μια εκθαμβωτική χρυσή εμφάνιση που καλύπτει το  μπροστινό μέρος, τα πλαϊνά και ολόκληρο το halo. 

Χωρίς να έχει αλλάξει το σύστημα κίνησης που διαθέτει από την 9ή σεζόν,  (καθώς όλες οι μονάδες ισχύος έχουν ομολογκασιόν για δύο χρόνια), το νέο χρώμα του αυτοκινήτου παραμένει πιστό στο παραδοσιακό χρώμα της γαλλικής μάρκας και συνεχίζει να εκφράζει το πνεύμα της ομάδας.  

Το DS E-TENSE FE23 δημιουργήθηκε από την DS Performance, εστιάζοντας στην πιο προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία της DS Automobiles. 

Ο Jean-Eric Vergne, ο μοναδικός δύο φορές πρωταθλητής της Formula E, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, Stoffel Vandoorne, θα βρεθούν στο τιμόνι των δύο διεκδικητών DS E-TENSE FE23 κατά τη διάρκεια των επίσημων δοκιμών, πριν από τη σεζόν στη Βαλένθια από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου. Ο πρώτος αγώνας της 10ης σεζόν θα διεξαχθεί στην Πόλη του Μεξικού στις 13 Ιανουαρίου 2024.  

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top