Ένα μοναδικό ταξίδι για δύο Volkswagen ID. Buzz στη Ντόχα

Τα δύο ID. Buzz διήνυσαν σχεδόν 6.500 χιλιόμετρα

Ένα μοναδικό ταξίδι για δύο Volkswagen ID. Buzz στη Ντόχα

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ και θα φιλοξενήσει πάνω από 30 διεθνείς μάρκες.GIMS) το διάστημα 5 - 14 Οκτωβρίου και θα φιλοξενήσει πάνω από 30 διεθνείς μάρκες.

Για να συνδέσει συμβολικά τις δύο διοργανώτριες πόλεις, τη Γενεύη και την Ντόχα, η GIMS δημιούργησε το Tour d'Excellence. Ο Sandro Mesquita, CEO της GIMS, δήλωσε: “Η διάκριση, η καινοτομία και το πρωτοποριακό πνεύμα αποτελούν σημαντικά στοιχεία του DNA της GIMS. Το Tour d'Excellence είναι συνώνυμο αυτών και μπορεί να βάλει σε κοινό πλαίσιο ταυτόχρονα τις πιο πρόσφατες προόδους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.“

Το Tour d'Excellence ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου από τη Γενεύη με δύο Volkswagen ID. Buzz στα χρώματα της GIMS, φθάνοντας χωρίς καμία υποστήριξη στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

Τα δύο ID. Buzz διήνυσαν σχεδόν 6.500 χιλιόμετρα, περνώντας από 12 χώρες, ανάμεσά τους και την Ελλάδα και 2 θάλασσες με σκοπό να αποδείξουν με αυτόν τον τρόπο την τεχνολογική αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι ομάδες αυτής της περιπέτειας απαρτίστηκαν από δύο εξαίρετες προσωπικότητες: τον Frank M. Rinderknecht, CEO της Rinspeed AG, ένα σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας που πάνω από 40 χρόνια είναι πιστός εκθέτης της GIMS, καθώς και τον Rainer Zietlow, ιδιοκτήτη της Challenge4.de και κάτοχο έξι παγκόσμιων ρεκόρ σε ταξίδια μακρινών αποστάσεων. Η εμπειρία τους και το πάθος τους για νέες προκλήσεις τους κατέστησαν ιδανικούς υποψήφιους για την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

Ένα ζάρι στα χρώματα της GIMS, το οποίο συμβολίζει το σύνολο αυτών των αξιών, θα φωτίζει στη γιορτή έναρξης της GIMS Qatar στις 5 Οκτωβρίου, ένα γλυπτό, όμοιο όπως η ολυμπιακή δάδα, στην είσοδο του Doha Exhibition and Congress Centers, του κεντρικού χώρου της διοργάνωσης του φεστιβάλ αυτοκινήτων στην Ντόχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top