Που θα δείτε όλα τα νέα μοντέλα της Suzuki

Η συμμετοχή της Suzuki σε γνωστή έκθεση

Η Suzuki στην έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023»

Η Suzuki Motor Corporation με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην Έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023», που διοργανώνεται από τη σύμπραξη “Japan Automobile Manufacturers Association” και η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Tokyo Big Sight από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023.

Η Suzuki στην έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023»

Με κεντρικό θέμα: «Απαντήσεις που θα ενθουσιάσουν όλο τον κόσμο», η Suzuki θα παρουσιάζει ποικίλες πρωτοβουλίες για ένα μέλλον ουδέτερο από άνθρακα στην κινητικότητα καθώς και τις μοναδικές υπηρεσίες της. Παράλληλα, το εκθεσιακό περίπτερο θα διαμορφωθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν βιώσουν μια ενθουσιώδη εμπειρία!

Η Suzuki στην έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023»

Η παρουσία της Suzuki θα περιλαμβάνει προτάσεις και λύσεις μετακίνησης που απαντούν στην καθημερινότητα και στον σύγχρονο τρόπο ζωής των ανθρώπων, ξεκινώντας με πρωτότυπα μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, καθώς και κινητήρες επόμενης γενιάς και εξωλέμβιες μηχανές.

Η Suzuki στην έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023»

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το εκτενές πρόγραμμα πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία με βάση το περιβαλλοντικό όραμα Suzuki για ένα μέλλον που κάθε κίνηση οδηγεί σε «πράσινες» λύσεις, το οποίο αφορά στην ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των βιώσιμων εναλλακτικών πηγών ενέργειας όπως η πρωτοβουλία για το συμπιεσμένο βιοαέριο (Compressed Bio Gas - CBG) στην Ινδία.

Η Suzuki στην έκθεση «JAPAN MOBILITY SHOW 2023»

Επιπλέον, το περίπτερο θα διαθέτει ένα ειδικό τμήμα αξεσουάρ Suzuki που θα προσομοιάζει την αγορά μίνι φορτηγών, χρησιμοποιώντας το Super Carry για να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό μία σειρά υπηρεσιών που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και σε όσους δραστηριοποιούνται στο εμπόριο με pop up καταστήματα λιανικής και χρειάζονται αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top