Πότε έρχεται στην Ελλάδα το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Μια μοναδική έκδοση με Γαλλική φινέτσα και πολυτελή εξοπλισμό

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Εξωτερικά, η υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE είναι διακριτή στις μπροστινές πόρτες, ενώ και τα περιβλήματα των καθρεπτών έχουν ένα ειδικό σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ, προσαρμοσμένο για να υποδηλώνει την κίνηση και την αεροδυναμική που συμβολίζει το ταξίδι. Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα, με τα DS WINGS και την αντίστοιχη γρίλια σε Gloss Black, ξεχωρίζει από χρωμιωμένες ψηφίδες.

Οι ζάντες KYOTO 18 ιντσών, τώρα ειδικά προοριζόμενες για το ESPRIT DE VOYAGE, διαθέτουν διαμαντένιο φινίρισμα σε απόχρωση Anthracite Grey, με ματ επίστρωση.

Το εσωτερικό του DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό  σε απόχρωση Pebble Grey,  με το δέρμα Nappa να «αγκαλιάζει» εκτενώς το ταμπλό, συνοδευόμενο από το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του ESPRIT DE VOYAGE. Αυτός ο σχεδιασμός, αποτυπώνει την επιθυμία να προωθηθεί η τεχνογνωσία της DS Automobiles από το Παρίσι.

Το εσωτερικό του  DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Η εμφατική αποτύπωση ενός χάρτη της Ευρώπης στο ταμπλό, με ακτίνες που εκπέμπονται από ένα σημείο του Παρισιού, αντιπροσωπεύουν με τον πλέον κομψό τρόπο, τον τόπο καταγωγής αυτής της συλλογής: το DS DESIGN STUDIO PARIS. 

Η κάμερα οπιθοπορείας του  DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Βασισμένο στις προδιαγραφές εξοπλισμού της έκδοσης RIVOLI, το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE προσφέρει πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, σύστημα πολυμέσων DS IRIS με συνδεδεμένη 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών, καθώς και πακέτα εξοπλισμού που περιλαμβάνουν θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εσωτερικό καθρέφτη αυτόματης σκίασης χωρίς πλαίσιο, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED, εσωτερικό φωτισμό με διαισθητική ενεργοποίηση, φιμέ κρύσταλλα πίσω, καθώς και πίσω φώτα LED.  

Τα χαρακτηριστικά του DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Τα κατώφλια εισόδου των εμπρός θυρών φέρουν επίσης την υπογραφή ESPRIT DE VOYAGE με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη και η μπορντούρα της μοκέτας έρχεται σε απόχρωση Pearl Grey, σε απόλυτη αρμονία με το εσωτερικό. Η Pebble Grey απόχρωση και στα προσκέφαλα, ενισχύει περαιτέρω την φωτεινότητα της καμπίνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των θυρών στην ίδια απόχρωση. 

Τα καθίσματα του DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Τα καθίσματα έχουν φινίρισμα δύο υλικών, από ύφασμα Λουξεμβούργου σε συνδυασμό με δέρμα Nappa Pebble Grey. Προαιρετικά, τα καθίσματα μπορούν να είναι από δέρμα Basalt Black Grained.

Οι κινητήρες του DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE διατίθεται με μια ποικιλία κινητήριων συνόλων : 100% ηλεκτρικό (ισχύς 115 kW / 156 hp και 54 kWh μεικτής χωρητικότητας μπαταρίας για 402 χιλιόμετρα αυτονομίας WLTP), βενζίνης PureTech 130 Automatic  (130 hp με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων) ή Diesel BlueHDi 130 Automatic (130 hp με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων). 

Το DS 3 ESPRIT DE VOYAGE

Παράλληλα, είναι διαθέσιμο σε εννέα χρωματικούς συνδυασμούς, με φινίρισμα σε δύο τόνους εκ των Platinum Grey, Polar White, Crystal Pearl, Artense Grey, Lacquered Grey ή Diva Red μαζί με Perla Nera Black οροφή ή με μονοχρωμία σε Platinum Grey, Perla Nera Black και Polar White. 

Το DS 3 Esprit de Voyage θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top