Tο φετινό “1000 Miglia” ολοκληρώθηκε με μία Alfa Romeo στην κορυφή

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στον ωραιότερο αγώνα του κόσμου

Tο“1000 Miglia” ολοκληρώθηκε με μία Alfa Romeo στην κορυφή

Η Alfa Romeo 6c 1750 SS με πλήρωμα τους Andrea Vesco και Fabio Salvinelli της ομάδας Villa Trasqua,  κέρδισε τον αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων, που ο Enzo Ferrari αποκαλούσε “τον ωραιότερο αγώνα στον κόσμο”, επιβεβαιώνοντας τους άρρηκτους δεσμούς της μάρκας με ένα ιστορικό γεγονός που προσελκύει κάθε  χρόνο πλήθος συμμετεχόντων και φανατικών οπαδών από όλο τον κόσμο.

Σε μία διαδρομή από την Μπρέσια έως τη Ρώμη, και επιστροφή, διασχίζοντας μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Ιταλίας, πάνω από 400 κλασσικά αυτοκίνητα ολοκλήρωσαν έναν αγώνα που μετράει βέβαια η ταχύτητα, αλλά και που η αξιοπιστία και η ικανότητα προσαρμογής στο απροσδόκητο, παίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο.

Σε ένα τόσο εκλεπτυσμένο γεγονός, η Giulia "Quadrifoglio 100° Anniversario", η ειδική έκδοση που κατασκευάστηκε σε 100 μόνον κομμάτια για να τιμήσει τα 100 χρόνια του θρυλικού ‘Quadrifoglio’, βρέθηκε στο στοιχείο της. Η πρόσφατη έκδοση της μάρκας με το ‘Biscione’, συνόδευσε τους ιστορικούς προγόνους της, αποσπώντας το θαυμασμό από τους ενθουσιώδεις θεατές, σε ολόκληρη τη διαδρομή του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top