Η τιμή της Peugeot XP400 στην Ελλάδα

Με το XP400 η Peugeot Motocycles κάνει μία νέα είσοδο στην κατηγορία GT

Η τιμή της Peugeot XP400 στην Ελλάδα

Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει στο XP400 είναι η χαρακτηριστική, φωτεινή υπογραφή Peugeot: με τα DRL σε σχήμα κυνόδοντα μπροστά και τις τρεις ‘νυχιές’ πίσω, το DNA της μάρκας με σήμα το λιοντάρι αποτυπώνεται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι προβολείς είναι ασφαλώς τεχνολογίας LED. Οι αθλητικές αναλογίες του αποπνέουν δυναμισμό και το πνεύμα της περιπέτειας. 

Το XP400 διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με συνδεόμενη οθόνη TFT 5" που παρέχει αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης. Με τη χρήση του έξυπνου κλειδιού, το κλειδί ανάφλεξης είναι περιττό. Τέλος, η θύρα USB επιτρέπει τη σύνδεση ή την επαναφόρτιση του smartphone σας. Κάτω από τη διθέσια σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για ένα κράνος full-face. Εξίσου άνετο στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο, το XP400 είναι η κλασική εκδοχή αυτού που θα περιμένατε από ένα κορυφαίο δίτροχο για καθημερινή χρήση.

Αυτή η τυπική "Peugeot" φιλοσοφία διανθίζεται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια μοτοσυκλέτα, ξεκινώντας από τον κινητήρα PowerMotion Euro5 των 400 cc. που αποδίδει 36,7 PS (26,5 kW) στις 8.150 rpm και 38,1 Nm ροπής στις 5.400 rpm. Το XP400 έχει όλα όσα χρειάζεται για να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του.

Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δύο δίσκους 295 χιλιοστών μπροστά και έναν αντίστοιχο 240 χιλιοστών πίσω, με ABS δύο καναλιών. Στο σύστημα ανάρτησης τοποθετήθηκε ένα ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 140 χιλιοστών μπροστά και πίσω ένα μονό οριζόντιο αμορτισέρ με μοχλικό που εγγυάται μεγαλύτερη διαδρομή και προοδευτικότητα από μια τυπική ανάρτηση.Η έκδοση XP400 Allure διατίθεται ήδη στην Ελλάδα και η τιμή της ξεκινά από 8.500€
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top