Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στα πρατήρια Shell

Ταξίδεψε παντού με τη δική σου αυθεντική τσάντα Ducati

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στα πρατήρια Shell με τσάντα  Ducati

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ανακοινώνει τη νέα καλοκαιρινή προσφορά των πρατηρίων Shell, με σκοπό να βελτιώσει τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των πελατών της. Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν και την περίοδο των διακοπών να έχει ξεκινήσει, τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα προωθητική ενέργεια V-Power Fuels, η οποία είναι διαθέσιμη από τις 12 Ιουνίου στα πρατήρια της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, οι κάτοχοι της κάρτας allSmart μπορούν να κάνουν δική τους με κάθε αγορά 20 λίτρων καυσίμων V-Power, V-Power Diesel ή V-Power Racing και με επιπλέον μόλις 15€ μία αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati, ιδανική για τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στα πρατήρια Shell με τσάντα  Ducati

Η ταξιδιωτική τσάντα Ducati δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και πρακτική, κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα στο νερό. Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, εσωτερική θήκη και επένδυση αφρού, προσφέρει μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, διατηρώντας τα αντικείμενα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη έως εξάντλησης των αποθεμάτων σε όλα τα πρατήρια Shell στην Ελλάδα. Ανεφοδιάζοντας με τα υψηλής ποιότητας καύσιμα V-Power της Shell, οι πελάτες όχι μόνο βελτιστοποιούν την απόδοση του οχήματός τους, αλλά έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν μια αυθεντική τσάντα ταξιδιού Ducati σε πολύ προσιτή τιμή. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά εδώ: https://www.allsmart.gr/pratiria-shell/prosfores/ducati-travel-bag/

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top