Δεν μπορείτε να φανταστείτε που δοκιμάζουν τα φώτα της BMW

Η νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση της BMW

H BMW έφτιαξε νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων

Το BMW Group έχει πλέον στη διάθεσή του μία νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων και συστημάτων εξωτερικού φωτισμού των νέων μοντέλων του. Το νέο Light Channel Next, που κατασκευάστηκε σε μια πρώην αποθήκη εξαρτημάτων στο Unterschleißheim κοντά στο Μόναχο, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις του είδους στον κόσμο.

H BMW έφτιαξε νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων

Επιτρέπει στους σχεδιαστές και τους υπεύθυνους εξέλιξης να αναλύουν και να βελτιστοποιούν όλα τα εξαρτήματα των φώτων του οχήματος μέσω ακριβούς προσομοίωσης διαφορετικών σεναρίων σε πραγματικά μοντέλα. Εκτός από τα διαφορετικά υπόβαθρα, εκεί μπορούν επίσης να αναπαραχθούν ρεαλιστικά οι συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

H BMW έφτιαξε νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων

Στη νέα εγκατάσταση, οι υπεύθυνοι εξέλιξης ασχολούνται κυρίως με την ενσωμάτωση εξαιρετικά προσαρμοζόμενων προβολέων, οι οποίοι εγγυώνται αξιόπιστο φωτισμό του δρόμου και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και μία ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης. Όμως, πέρα από σημαντικός παράγοντας οδικής ασφάλειας, τα φώτα είναι επίσης ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο για τα αυτοκίνητα του BMW Group.

H BMW έφτιαξε νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων

Τα φώτα ημέρας, με την εντυπωσιακή σχεδιαστική υπογραφή τους, εντάσσονται στον εξοπλισμό φωτισμού των σημερινών μοντέλων, όπως τα φωτιζόμενα νεφρά BMW "Iconic Glow", τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα του MINI με το μοτίβο της αγγλικής σημαίας (Union Jack) ή το δυναμικό φωτιστικό ‘χαλί’ που προσθέτει ένα αντίστοιχο εφέ στην περιοχή εισόδου στο αυτοκίνητο. Τα καινοτόμα σχέδια φώτων και τα μεμονωμένα εφέ φωτισμού προσδίδουν σε κάθε μοντέλο μια χαρακτηριστική εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top