Πότε έρχεται το ολοκαίνουργιο Honda ZR-V

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Honda ZR-V

Έρχεται το ολοκαίνουργιο Honda ZR-V

Η Honda αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο ZR-V.  Κάτω από την κομψή, μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση κρύβεται η πλήρως υβριδική τεχνολογία της Honda που μοιράζεται το ίδιο DNA με το πολυβραβευμένο ολοκαίνουργιο Civic e:HEV. 

Βελτιστοποιημένος για το ZR-V, ο αποδοτικός και ταυτόχρονα ισχυρός τετρακύλινδρος κινητήρας άμεσου ψεκασμού των 2,0 λίτρων του e:HEV που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες για να προσφέρει δυναμική επιτάχυνση με άμεση απόκριση.

Το πλαινό μέρος του  Honda ZR-V

Το ειδικά σχεδιασμένο, ελαφρύ και άκαμπτο πλαίσιο είναι εμπνευσμένο από τις πλατφόρμες του Civic και του CR-V και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα οδηγικά χαρακτηριστικά και τα υψηλά επίπεδα ευελιξίας που συνήθως συνδέονται με τα σπορ hatchback. Το σύστημα διεύθυνσης είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα ανταποδοτικό σε αίσθηση, χάρη σε μία εκλεπτυσμένη λογική ελέγχου ανατροφοδότησης και την υιοθέτηση εξαρτημάτων χαμηλής τριβής, ενώ η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και τα βελτιστοποιημένα σινεμπλόκ εξασφαλίζουν μια άνετη και ταυτόχρονα συναρπαστική οδήγηση που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την άνεση πίσω από το τιμόνι.

Το εσωτερικό του  Honda ZR-V

Επιπλέον, πολλαπλά σημεία φόρτισης και η τελευταία τεχνολογία HMI κρατούν τον οδηγό και τους επιβάτες συνδεδεμένους με τον έξω κόσμο μέσω μιας μεγάλης οθόνης αφής εννέα ιντσών που βρίσκεται ψηλά στο κέντρο του άνω τμήματος του ταμπλό, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρο το εμπρός μέρος της καμπίνας ενισχύοντας την αίσθηση του πλάτους.

Το πίσω μέρος του Honda ZR-V

Το συμπαγές ZR-V προσφέρει εξαιρετικούς χώρους, πρακτικότητα και άνεση, πετυχαίνοντας βέλτιστη λειτουργικότητα για ευκολία στη χρήση σε συνδυασμό με μια ευέλικτη καμπίνα που δίνει προτεραιότητα στη χρηστικότητα και τους αποθηκευτικούς χώρους. Χαρακτηριστική εδώ είναι η μεγάλη ποικιλία από ράφια και θήκες, μαζί με έναν πίσω χώρο φόρτωσης που διαθέτει διαχωριστικό φόρτωσης, αναδιπλούμενη εταζέρα και αποθηκευτικό χώρο κάτω από το δάπεδο, αυξάνοντας την ευελιξία μεταφοράς φορτίου του ZR-V στα 1.291 λίτρα.

Διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2023, το ολοκαίνουργιο SUV της κατηγορίας C προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό εκλεπτυσμένου στυλ, πρακτικότητας και στοχευμένης οδηγικής εμπειρίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top