H Alfa Romeo Carabo «κλέβει»καρδιές 

H Alfa Romeo Carabo βασίζεται στη θρυλική 33 Stradale

H Alfa Romeo Carabo

Η πόλη του Μιλάνο αποτελεί διαχρονικά την πρωτεύουσα του design στην Ευρώπη. Με αφορμή τo φετινό Milan Design Week (17-23 Απριλίου), η Alfa Romeo σε συνεργασία με τον διάσημο Ιταλικό οίκο LARUSMIANI, κλέβουν τις εντυπώσεις μέσω μιας ξεχωριστής συνεργασίας.

H Alfa Romeo Carabo

Με σημείο αναφοράς το φουτουριστικό πρωτότυπο Carabo που σχεδίασε ο οίκος Bertone το 1968 και το οποίο βασίζεται στη θρυλική 33 Stradale, ο οίκος LARUSMIANI εγκαινιάζει τη νέα του Boutique στην οδό MonteNapoleone, έχοντας ως σημείο αναφοράς της το ξεχωριστό μοντέλο που εξέπληξε το κοινό, τόσο με τις γραμμές του, όσο και το εντυπωσιακό πράσινο χρώμα του.  

Το εσωτερικό της Alfa Romeo Carabo

Σχεδιασμένη από τον θρυλικό σχεδιαστή, Marcello Gandini που συνεργάστηκε με τον οίκο Bertone, και μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς για την υψηλή αισθητική του και την άψογη ισορροπία των όγκων που διαθέτει

Το πίσ μέρος της Alfa Romeo Carabo

Το όνομα Carabo του πρωτοτύπου είναι εμπνευσμένο από το Carabus auratus, ένα είδος σκαραβαίου με εντυπωσιακό «μεταλλικό» χρώμα. Σε αυτό βασίστηκε και το πρωτότυπο με το ιδιαίτερο πράσινο «φωσφοριζέ» πράσινο και τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Η δεκαετία του 1960 χαρακτηρίστηκε για την Alfa Romeo και από τις ιδιαίτερες επιλογές χρωμάτων, αλλά και τις καινοτόμες λύσεις για τη βαφή αυτοκινήτων που εξέλιξε η Ιταλική μάρκα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top