ΒΜW: Όταν το παρελθόν συναντά το μέλλον

Που θα τα δούμε

ΒΜW Amelia Island Concours d’Elegance θρυλικά μοντέλα

Για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική, το Amelia Island Concours d'Elegance αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το τέλειο event για την έναρξη της σεζόν. Και η 28η διοργάνωση της ανοιξιάτικης συνάντησης έφερε στο προσκήνιο μερικά εξαιρετικά σπάνια αυτοκίνητα από περασμένες εποχές, καθώς και νέα μοντέλα από τη Βαυαρία.

Η BMW και η BMW M GmbH ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παρουσίαση των νέων εκδόσεων των Sports Activity Vehicles και Sports Activity Coupé τους, που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg.

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκαν στο κοινό η νέα BMW X5 και η νέα BMW X6, καθώς και τα υψηλών επιδόσεων μοντέλα BMW X5 M με εκτενώς αναβαθμισμένη σχεδίαση και τεχνολογία.

Τις νέες σπορ αφίξεις της BMW και της BMW M στο Amelia Island πλαισίωσε ένας πραγματικός θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού - η BMW 3.0 CSL. Το BMW Group Classic έφερε το θρυλικό αγωνιστικό αυτοκίνητο στην έκθεση για να γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή επέτειο. 

Με το άνοιγμα της αυλαίας στο Amelia Island Concours d’Elegance, σχεδόν τρεις δεκαετίες ιστορίας των roadster συναντήθηκαν ξανά. Ένα road trip στη Florida ένωσε μία σειρά μοντέλων BMW Z3 και BMW Z4 από τέσσερις γενιές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top