Σε ποιο νησί τα Fiat Panda είναι περισσότερα από τους κατοίκους

Κοινός παρονομαστής η αγάπη για το ιταλικό μοντέλο

Fiat Panda κάτοικοι Pantelleria

Pantelleria, λέγεται το μικρό νησί της Ιταλίας που βρίσκεται ανάμεσα στη Σικελία και την Τυνησία και στο οποίο ο αριθμός των FIAT Panda είναι μεγαλύτερος από εκείνο των κατοίκων.Τοποθετημένο στη μέση της Μεσογείου, στο νησί Pantelleria «κατοικούν» Panda όλων των ηλικιών και τύπων.

Καθημερινές ιστορίες των κατοίκων του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μοντέλο της FIAT. Ανάμεσά τους εκείνη ενός μελισσοκόμου, ενός μουσικού, ενός μηχανικού, ενός ιερέα και πολλών άλλων.

Κοινός παρονομαστής η κοινή αγάπη όλων για το FIAT Panda, το οποίο τους βοηθά στις καθημερινές τους ασχολίες με την παροιμιώδη ευελιξία και πρακτικότητά του. Οι ιστορίες των ανθρώπων αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα της επιτυχία που μπορεί να έχει ένα όχημα όταν εστιάζει στην απλότητα, την ευκολία και τον προσιτό χαρακτήρα.Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας και σχεδόν 8 εκατομμύρια πωλήσεις, το Panda είναι το πλέον δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη, αλλά και ένα όνομα με ειδική βαρύτητα που θα οδηγήσει το μέλλον της μάρκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top