BMW XM: Τα νέα χρώματα που δεν... παίζονται

Με παραγγελία από τον Απρίλιο

BMW XM χρώματα BMW Individual

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα υψηλών επιδόσεων από την BMW M GmbH εντυπωσιάζει τόσο με την εξωστρεφή εμφάνιση όσο και με το πρωτοποριακό του σύστημα κίνησης M HYBRID 480 kW/653 hp. Οι ιδιοκτήτες μιας BMW XM μπορούν να αναδείξουν περαιτέρω τον αρακτήρα της αλλά και να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ επιλέγοντας από τους ειδικούς χρωματισμούς της BMW Individual που θα διατίθενται για παραγγελία από τον Απρίλιο του 2023.

Στο εργοστάσιο του BMW Group στο Spartanburg των ΗΠΑ, η ευελιξία στη διαδικασία βαφής αυξάνεται τώρα ακόμη περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι τα ειδικά φινιρίσματα βαφής BMW Individual θα είναι στο μέλλον διαθέσιμα και για το plug-in υβριδικό μοντέλο. Τα νέα χρώματα αμαξώματος, συμπερ. των εκδόσεων BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica metallic, BMW Individual Anglesey Green metallic και BMW Individual Sepia metallic, τονίζουν τον χαρισματικό χαρακτήρα της BMW XM με μια άκρως ξεχωριστή πινελιά.

Τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual, που είναι αποκλειστικά και εκφραστικά, υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική γλώσσα στο εξωτερικό της BMW XM, με κύρια χαρακτηριστικά τις γενναιόδωρες επιφάνειες, τις δυναμικά ρέουσες γραμμές και τις αιχμηρές ακμές. Όλα τα ειδικά φινιρίσματα της BMW Individual εφαρμόζονται με μια ξεχωριστή διαδικασία με αυξημένο ποσοστό χειροποίητης εργασίας. Η ιδιαίτερα ακριβής επεξεργασία της επιφάνειας και το προσεγμένο φινίρισμα εξασφαλίζουν εντυπωσιακό βάθος χρώματος και μέγιστη στιλπνότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top