Η Alfa Romeo F1 team Stake αποκαλύπτει την C43

Επιθετική σε κάθε πτυχή της με τα χρώματα του Centro Stile Alfa Romeo

Alfa Romeo F1 team Stake C43 αποκάλυψη παρουσίαση

Η Alfa Romeo F1 Team Stake αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2023. Η νέα C43 χαρακτηρίζεται από τον επιθετικό χαρακτήρα στην εμφάνιση, αλλά και τις τεχνικές επιλογές.

Λιτή, επιθετική και πανέμορφη. Αυτά είναι τα επίθετα που συνοδεύουν την C43, το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo F1 Team Stake, με το οποίο η ομάδα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2023. Με κυρίαρχα χρώματα το κόκκινο και το μαύρο, η C43 θα συνοδεύσει τους Valtteri Bottas και Zhou Guanyu με στόχο η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνει τη θέση της στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.



Τους χρωματισμούς του μονοθεσίου ανέλαβε για ακόμα μια χρονιά το Centro Stile Alfa Romeo, με την εμφάνιση να περιλαμβάνει τις νέες συνεργασίες, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι εκείνη με τη Stake, το νέο ονομαστικό χορηγό της ομάδας, Σχεδιασμένη από την ομάδα του Jan Monchaux και εφοδιασμένη με τη νέα κινητήρια μονάδα της Ferrari, η C43 είναι μια εξέλιξη του περσυνού, επιτυχημένου μονοθεσίου C42.

Οι μικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς που έφερε η FIA, οδήγησαν στην εφαρμογή αναβαθμισμένων και νέων στοιχείων στη C43, τα οποία υπολογίζεται ότι θα προσφέρουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Το νέο μονοθέσιο είναι έτοιμο για το shakedown που είναι προγραμματισμένο για αυτή την εβδομάδα στη Βαρκελώνη, ενώ θα ακολουθήσουν οι χειμερινές δοκιμές στα τέλη του μήνα στο Μπαχρέιν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top