Opel Corsa-e Rally: Τα παίζει όλα για όλα

Πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση FIA Motorsport Games

Opel Corsa-e Rally  FIA Motorsport Games συμμετοχή

Με τη διοργάνωση FIA Motorsport Games, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2019, η FIA (Fédération Internationale d'Automobile) χτίζει μία γέφυρα ανάμεσα στους αγώνες και τις υπόλοιπες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στην πρώτη διοργάνωση πριν από τρία χρόνια στην Vallelunga της Ιταλίας, 49 έθνη διαγωνίστηκαν για δόξα και μετάλλια σε πέντε κατηγορίες. Στη δεύτερη διοργάνωση FIA Motorsport Games, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-30 Οκτωβρίου 2022 στη Νότια Γαλλία, θα λάβουν μέρος περίπου 1.000 διαγωνιζόμενοι από 100 κράτη.

Αυτή τη φορά θα υπάρχουν 17 κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους. Νέο στο πρόγραμμα του FIA Motorsport Games είναι το σλάλομ αυτοκινήτων, για το οποίο οι διοργανωτές είχαν εξαρχής οραματιστεί τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία, η Opel με το Corsa-e Rally ήταν μία προφανής επιλογή.

Η Opel ‘τρέχει’ με επιτυχία το ADAC Opel e-Rally Cup μαζί με την ADAC και είναι επίσης ο μοναδικός κατασκευαστής οχημάτων που διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοντέλο που συμμετέχει ήδη σε αγώνες rally. Η Opel Motorsport θα πραγματοποιήσει τη δοκιμή ευελιξίας ανάμεσα στις κορύνες με τρία από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των 136 hp του κυπέλλου ενιαίου τύπου. Η δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Circuit Paul Ricard στο Le Castellet, τον τόπο διεξαγωγής του Γαλλικού Grand Prix της Formula 1.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top