Jeep: Xτίζει... «βουνό» 

Στα όρια όλα τα υβριδικά της οχήματα

Jeep τετρακίνηση βουνό

Στο πλαίσιο της έκθεσης (NAIAS) του 2022, η Jeep θα δημιουργήσει μια σειρά από εντυπωσιακές κατασκευές -μεταξύ των οποίων και ένα τεχνητό βουνό- όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες και των υβριδικών της μοντέλων.

 
Οι κατασκευές περιλαμβάνουν λοιπόν ένα τεχνητό «βουνό» ύψους άνω των 7 μέτρων στου οποίου την κορυφή θα φτάνουν τα οχήματα μέσω διαδρομών κλίσης έως 45 μοιρών. Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική δοκιμασία, αφού θα υπάρχουν και μια σειρά ακόμα τεχνητών εμποδίων, όπως σκαλιά, εμπόδια που θα φέρνουν στα όρια τις διαδρομές των αναρτήσεων, αλλά και μια διαδρομή με πλευρική κλίση 30 μοιρών.

Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί ώστε το κοινό να μπορέσει να διαπιστώσει την κορυφαία ευελιξία, πρόσφυση και ασφάλεια που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep σε κάθε έδαφος. Η συνολική έκταση των κατασκευών θα ξεπεράσει τα τρία στρέμματα. 

Μαζί με το Wrangler 4xe διαθέσιμο θα είναι και το νέο Grand Cherokee 4xe, με τα δύο μοντέλα να έχουν τη δυνατότητα κίνησης 4x4 ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά. Η τεχνολογία 4xe αποτελεί την εγγύηση της Jeep ότι θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις κίνησης σε όλους τους τροχούς και στη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή του αυτοκινήτου. Στόχος της μάρκας στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, Dare Forward 2030, είναι μέχρι το 2030 το σύνολο των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αφορά σε εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα. Η φετινή έκθεση θα διαρκέσει από τις 14 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top