Η Χαλκιάς Racing Team στο Acropolis Rally 2022

Στο τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 Evo

Χαλκιάς Racing Team Acropolis Rally 2022 Skoda Fabia Rally2 Evo

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Acropolis Rally 2022 βρίσκεται η Χαλκιάς Racing Team και με 30 ημέρες να απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα και την υπερειδική στο ΟΑΚΑ ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης όλων των λεπτομερειών της φετινής μας συμμετοχής.

Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Θέμης Χαλκιάς ο οποίος θα πάρει εκκίνηση στο 14ο Acropolis Rally της καριέρας του. Ο κυπελλούχος χώματος του 2017 και πρώτος Έλληνας οδηγός στον αγώνα του 2013 θα έχει στο δεξί μπάκετ τον Ανδρέα Βίγκο στον 5ο μεταξύ τους αγώνα. Φέτος υπάρχει αλλαγή στο αυτοκίνητο της ομάδος με τη σκυτάλη να λαμβάνει το Skoda Fabia Rally2 Evo το οποίο προετοιμάζει η H-Sport από την Ιταλία. Η συμμετοχή προσμετράται στην κατηγορία WRC2 Open που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2 / R5.

Ο Θέμης Χαλκιάς δήλωσε: “Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα Acropolis Rally το οποίο αναμένεται ενδιαφέρον και πολύ ανταγωνιστικό. Εμείς είμαστε πιο έμπειροι και καλύτερα προετοιμασμένοι ενώ με τον Ανδρέα έχουμε δεθεί και δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίδυμο.” Αναφερόμενος στην αλλαγή του αυτοκινήτου τόνισε: “Φέτος θα αγωνιστούμε με ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο από μία κορυφαία ομάδα και είναι στα χέρια μας το αξιοποιήσουμε, να το απολαύσουμε και να προσφέρουμε, όπως πάντα, πλούσιο θέαμα στους θεατές που θα κατακλύσουν τις ειδικές διαδρομές. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην προσπάθεια. Καλό αγώνα!”

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top