Tonale: Άλλαξε την ταυτότητα της Alfa Romeo

Το νέο μοντέλο χαράζει τη νέα εποχή

Alfa Romeo Tonale ταυτότητα

Ξεκινώντας από το Μιλάνο -την ιστορική έδρα της μάρκας- και με αφορμή την Tonale, η Alfa Romeo αποκαλύπτει τη νέα εταιρική εικόνα της μάρκας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο σημείο πώλησης και υπηρεσιών after sales της μάρκας, Stellantis & You Sales & Services. Στο μέρος όπου η θρυλική μάρκα ιδρύθηκε το 1910, το πρώτο σημείο με τη νέα εταιρική ταυτότητα εκφράζει το κλασσικό στιλ της μάρκας, αλλά παράλληλα και την είσοδο της στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Ο έντονος συμβολισμός συνεχίζεται και από το γεγονός ότι η έκθεση βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου το 1910 το Portello, το πρώτο εργοστάσιο της μάρκας, ξεκίνησε να δίνει ζωή στα μοντέλα της. Σήμερα, στο ίδιο σημείο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Alfa Romeo. 

Η μοντέρνα και παράλληλα απέριττη σχεδίαση της νέας εταιρικής εικόνας, τονίζει και την τεχνολογική πλευρά της μάρκας. Ο συνδυασμός του έντονου χρώματος “Alfa Red” που εκφράζει την αγωνιστική ιστορία της μάρκας, με την κομψότητά των διαφόρων τόνων του γκρι ολοκληρώνουν την αίσθηση ποιότητας και καινοτομίας που κάνουν τόσο ξεχωριστή την Ιταλική μάρκα και της προσδίδουν μια μοναδική θέση στον όμιλο Stellantis. 

Αντίστοιχα και στο εσωτερικό της έκθεσης, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η διαχείριση του φωτός, θυμίζουν τα premium στοιχεία που μπορεί να βρει κανείς και στα μοντέλα της μάρκας. Στο χώρο εκτός από τα αυτοκίνητα, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει και την ιστορία της μάρκας, αλλά και να γνωρίσει τις νέες εξελίξεις και την παρουσία της στους αγώνες και ιδιαίτερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Πρωταγωνιστική θέση στα εγκαίνια της νέας εικόνας έχει η Alfa Romeo Tonale, το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της μάρκας που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, διατηρώντας παράλληλα το αυθεντικό DNA της μάρκας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top