Alfa Romeo Tonale: Ένα αυτοκίνητο με... «ψυχή»

Το βίντεο που το... αποδεικνύει

Μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες η νέα Alfa Romeo Tonale αναμένεται να φτάσει στις εκθέσεις της μάρκας σε όλη την Ευρώπη. Το πρώτο εξηλεκτρισμένο SUV της Ιταλικής μάρκας έρχεται με τεχνολογίες αιχμής, καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, προηγμένες υπηρεσίες, αλλά κυρίως με το αυθεντικό DNA που διαχρονικά ξεχωρίζει τις προτάσεις της Alfa Romeo.

Είναι αυτό το πνεύμα που διατηρεί αναλλοίωτη την αίσθηση μιας Alfa Romeo όπου οι αριθμοί και αλγόριθμοι που καθορίζουν τη σύγχρονη ζωή δεν μπορούν να την τιθασεύσουν. Το νέο video τονίζει τη συνολική μεταμόρφωση της μάρκας που σηματοδοτεί η Tonale, με την είσοδο στην ηλεκτροκίνηση, την τεχνολογία αιχμής, αλλά και την εστίαση στη συνολική εμπειρία αγοράς και χρήσης μιας Alfa Romeo.      

Η νέα Tonale είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία και στην Ελλάδα, με τις υβριδικές εκδόσεις να αξιοποιούν το νέο Turbo κινητήρα των 1.5 λίτρων, ο οποίος με απόδοση 130 ή 160 ίππων συνεπικουρείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων, η Tonale Hybrid, διαθέτει και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, στοιχείο που για πρώτη φορά είναι εφικτό σε ένα υβριδικό σύστημα 48V. Το προηγμένο σύστημα συμπληρώνουν το αποκλειστικό σύστημα πέδησης IBS με τις δαγκάνες της Brembo, τα αμορτισέρ τεχνολογίας FSD, αλλά και το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης της κατηγορίας, συνθέτοντας μια πραγματική αίσθηση Alfa Romeo. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top