Kia EV6: Τα βραβεία έρχονται το ένα πίσω από το άλλο

Σε ποιούς τομείς διακρίθηκε 

Kia EV6 βραβεία

Το αμιγώς ηλεκτρικό crossover EV6 έπαιξε κεντρικό ρόλο και στα τέσσερα βραβεία iF Design Awards της Kia. Εκτός από την κατάκτηση του βραβείου σχεδίασης «Automobiles/Vehicles», το EV6 βρέθηκε στο επίκεντρο για άλλες τρεις διακρίσεις στις κατηγορίες: «Shops/Showrooms» (για την πρωτοποριακή σχεδίαση και αισθητική στη διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου - EV6 Unplugged Ground), «Product Interface» (για το σύστημα Infotainment του EV6 ) και «Textile/Wall/Floor» (για το τρισδιάστατο υβριδικό υλικό GEONIC που χρησιμοποιείται στην καμπίνα του EV6).


Το EV6 κατάκτησε την κατηγορία σχεδιασμού «Αυτοκίνητα/Οχήματα» χάρη στην «ενσάρκωση της εμπνευσμένης κινητικότητας». Είναι η πρώτη φορά που η Kia χρησιμοποιεί την ολοκαίνουργια προηγμένη αρχιτεκτονική Electric-Global Modular Platform της μάρκας.Η Kia κέρδισε στην κατηγορία «Shops/Showrooms», με την πρωτοποριακή εφαρμογή της σχεδιαστικής αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας «EV6 Unplugged Ground» στο Seongsu της Σεούλ η οποία δημιουργήθηκε για να μυήσει τους ανθρώπους στο βραβευμένο EV6 με διασκεδαστικούς και ευφάνταστους τρόπους μέσω ζωνών καθηλωτικής εμπειρίας. 

Το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του EV6 κέρδισε το iF Design Award 2022 για το «Product Interface». Το υλικό εσωτερικής επένδυσης GEONIC της Kia, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την KOLON, έλαβε το iF Design Award για το «Car Interior Design Material». Αυτό το τρισδιάστατο υβριδικό υλικό πλαστικοποιεί πολλά στρώματα PU, επιτρέποντας απεριόριστα σχέδια και μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Είναι μια απλή αλλά πρωτοποριακή και νέα τεχνική που εφαρμόζεται για να ζωντανέψει νέες προσεγγίσεις στο εσωτερικό του οχήματος.

Με αυτές τις πιο πρόσφατες διακρίσεις, το Kia EV6 με τη σχεδίαση διατηρεί ένα εξαιρετικό σερί νικών. Από τότε που έκανε πρεμιέρα το 2021, το όχημα έγινε αντικείμενο κριτικής από τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας το What Car; «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» και τα βραβεία «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» – μεταξύ πολλών άλλων – μέσα σε λίγους μόνο μήνες από την κυκλοφορία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top