Audi e-tron GT: Ο μεγάλος νικητής στα “World Car Awards 2022” 

Το αξιολόγησαν περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι

Audi e-tron GT World Car Awards 2022

Το Audi e-tron GT quattro1 είναι ο μεγάλος νικητής στα φετινά World Car Awards τα οποία παρουσιάζονται για 18η φορά στη Νέα Υόρκη. Υποψήφιο στις κατηγορίες World Electric Vehicle of the Year, World Performance Car και World Car Design of the Year, το e-tron GT quattro1 κατέκτησε τον τίτλο “ World Performance Car” στη μεγαλύτερη και πιο διάσημη τελετή απονομής βραβείων αυτοκινήτου στον κόσμο που έχει και το προσωνύμιο “Oscars of the automotive world”. Περισσότεροι από εκατό δημοσιογράφοι αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο δοκίμασαν διεξοδικά τα υποψήφια μοντέλα και στη συνέχεια έδωσαν τις ψήφους τους. 

Το Audi e-tron GT quattro1 κέρδισε το βραβείο “World Performance Car” λόγω της απόδοσης του εξελιγμένου συστήματος διαχείρισης θερμότητας που αποτελείται από τέσσερα θερμικά κυκλώματα. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία και τα εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης παραμένουν στην ιδανική τους θερμοκρασία με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά απόδοσης που μπορούν να αναπαραχθούν ανά πάσα στιγμή.

Χάρη στην έξυπνη διαχείριση της θερμότητας, αν ο οδηγός χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα σχεδιασμού διαδρομής e-tron στο e-tron GT quattro1 θα βάλει την μπαταρία σε ένα ιδανικό εύρος θερμοκρασίας για φόρτιση, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, ακόμη κι ενώ οδηγεί το αυτοκίνητο – κάτι που είναι χρήσιμο για γρήγορη φόρτιση έως 270kW.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top