Σε ποιο μοντέλο ανήκει αυτό το ταμπλό

Πλούσια πληροφόρηση 

Opel Astra εσωτερικό ταμπλό

Στο εσωτερικό του νέου Astra έχει συντελεστεί ένα πραγματικό άλμα στο χρόνο. Με το πλήρως ψηφιακό cockpitPurePanel, τα αναλογικά όργανα αποτελούν πλέον παρελθόν. Αντί αυτών, η νέα διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI) με φρέσκα, μοντέρνα γραφικά προσφέρει στους πελάτες μια πιο διαισθητική και χωρίς περιττά στοιχεία οδηγική εμπειρία. Οι επιβάτες μπορούν να διαχειρίζονται τις λειτουργίες του νέου Astra μέσω μεγάλων οθονών αφής, όπως σε ένα smartphone.

Οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Opel ασχολήθηκαν επιμελώς προκειμένου να διασφαλίσουν ότι ο οδηγός λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, έχοντας ταυτόχρονα στη διάθεσή του τις χρήσιμες επιλογές χωρίς επιβάρυνση με περιττά δεδομένα ή λειτουργίες.

Επιπλέον, βασικές ρυθμίσεις όπως ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξακολουθούν να γίνονται μέσω φυσικών διακοπτών και μπουτόν.Την ίδια στιγμή, ο οδηγός υποστηρίζεται από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, όπως το head-updisplay αλλά και το Intelli-Drive 1.0, που ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένης της κάμερας 360⁰ Intelli-Vision.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top