Δύο οδηγοί θρύλοι για την ομάδα ABT CUPRA XE 2022

Αποκαλύπτει και το νέο ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου

ABT CUPRA XE  2022 οδηγοί

Η CUPRA αυτή την εβδομάδα θα αποκαλύψει την ομάδα των οδηγών της για τη δεύτερη σεζόν της στο Πρωτάθλημα Extreme E σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στα κεντρικά γραφεία της μάρκας στο Martorell. Η παρουσίαση της αποκάλυψης θα μεταδοθεί ταυτόχρονα διαδικτυακά στις 3 Φεβρουαρίου και θα παρουσιαστεί από την δημοσιογράφο μηχανοκίνητου αθλητισμού Jennie Gow, με την ομάδα ABT CUPRA XE να αποκαλύπτει τα σχέδιά της για τη νέα σεζόν. Με δύο θρυλικούς οδηγούς να ανακοινώνονται, η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια σημαντική δήλωση των προθέσεων της ομάδας για το 2022.

Οι δύο οδηγοί, με πολλές νίκες στην ιστορία τους στο Dakar, θα παρουσιαστούν στον κόσμο μαζί με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου της CUPRA, σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει το DNA και το πάθος της για την ηλεκτροκίνηση. Η CUPRA ήταν μέρος του Πρωταθλήματος Extreme E από την αρχή. Ήταν η πρώτη μάρκα αυτοκινήτου που ανακοίνωσε τη συμμετοχή της το 2020, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την ABT Sportsline ως κύριο συνεργάτη της.

Με τον πρώτο γύρο της σεζόν να είναι προγραμματισμένος για  τις 18-20 Φεβρουαρίου στο Neom της Σαουδικής Αραβίας, τα αποκαλυπτήρια της ομάδας CUPRA θα είναι η τέλεια εκδήλωση προθέρμανσης για τη σεζόν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις 16:00 μ.μ. και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω YouTube Live, από τον σύνδεσμο https://youtu.be/okhxCxy9tOA
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top