Alfa Romeo F1 Team ORLEN: Με νέα ταυτότητα

Στη νέα εποχή της Formula 1

Alfa Romeo F1 Team ORLEN Formula 1 νέα ταυτότητα

Με τη σαιζόν του 2022 του Παγκοσμίου της Formula 1 να εγκαινιάζει τη νέα εποχή της κορυφαίας μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Alfa Romeo F1 Team ORLEN, αποκαλύπτει το νέο όνομα και λογότυπο της ομάδας. Μια νέα ταυτότητα για τη νέα εποχή της Formula 1. Με τις προετοιμασίες της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Alfa Romeo F1 Team ORLEN αποκαλύπτει το νέο όνομα και λογότυπο της. Η επίσημη πρεμιέρα της νέας εικόνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του νέου ονόματος αντιπροσωπεύει μια νέα κατεύθυνση για την ομάδα -καθώς το σπορ περνά σε μια νέα εποχή με νέους κανονισμούς- αλλά παράλληλα και τη διατήρηση της ταυτότητας της ομάδα, μέσω της δέσμευσης της Alfa Romeo για μακροχρόνια εμπλοκή στο θεσμό και τη συνεχή βελτίωση της πορείας της ομάδας. Η προσθήκη του “F1 Team” στο όνομα αποτελεί την επισφράγιση για την παρουσία της μάρκας στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ παράλληλα αντανακλά το δυνατό αγωνιστικό DNA της Alfa Romeo και της Sauber, αλλά και την μακρά τους ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου. 

Οι συγκεκριμένες αλλαγές θα επηρεάσουν και την ονομασία του νέου μονοθέσιου όπως αυτή θα δηλωθεί στη FIA, με το όνομα να αλλάζει από Alfa Romeo Racing σε Alfa Romeo, τονίζοντας περαιτέρω ένα από τα πλέον ιστορικά ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top