BMW iX M60: Παίζει μεγάλο παιχνίδι στο Λας Βέγκας

Ένας αθόρυβος...«πύραυλος»

BMW iX M60 έκθεση Λας Βέγκας παρουσίαση

Στην έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων (CES) 2022 στο Λας Βέγκας (ΗΠΑ) για πρώτη φορά, φιλοξενεί την παγκόσμια πρεμιέρα  ενός νέου μοντέλου της BMW. Πρόκειται για τη νέα BMW iX M60 (συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 24,7 – 21,7 kWh/100 km* κατά το πρότυπο WLTP, συνδυασμένες εκπομπές CO2: 0 g/km), την ισχυρότερη έκδοση της νέας τεχνολογικής ναυαρχίδας του BMW Group, που θέτει νέα πρότυπα σε τομείς όπως η εμπειρία χρήστη, οι χειρισμοί και η συνδεσιμότητα, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι λειτουργίες αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης.

Το BMW Group παρουσιάζει λοιπόν την πιο πρόσφατη και την ισχυρότερη έκδοση της νέας τεχνολογικής ναυαρχίδας της. Κάνοντας το δημόσιο ντεμπούτο της στην CES 2022, η BMW iX M60 είναι το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH που εξελίχθηκε εξ αρχής για αμιγή ηλεκτροκίνηση. Με συνολική ισχύ 455 kW/619 PS από δύο ηλεκτροκινητήρες, μέγιστη ροπή 1.015 Nm* σε Sport mode ή 1.100 Nm* όταν είναι ενεργό το Launch Control, ηλεκτρική τετρακίνηση και ειδική ρύθμιση πλαισίου M, η BMW iX M60 εμπλουτίζει την κινητικότητα μηδενικών ρύπων με πρωτοφανείς υψηλές επιδόσεις.

Η BMW iX M60 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα. Η ενσωμάτωση των επιδόσεων στη χαρακτηριστική, συνολική αρμονία της δημιουργεί μία εμπειρία που διεγείρει το συναίσθημα και την ίδια στιγμή προσφέρει αξιόπιστο έλεγχο στα φυσικά όρια.

Ο Γερμανός κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων παρουσιάζει επίσης μία σειρά καινοτομιών που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα και την ψηφιοποίηση προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές σε οδηγό και επιβάτες. Επομένως το απόλυτο εργαλείο οδήγησης κυριολεκτικά συναντά την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία στην CES 2022.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top